Grupul FlorideLux a deschis a cincea florarie offline din tara, la Pitesti, pe o piata ce insumeaza peste 2 milioane euro. Pitestenii iubitori de flori au la dispozitie cele mai frumoase si proaspete aranjamente FlorideLux, chiar in centrul orasului, pe strada Teiuleanu numarul 48.

La fel ca in toate orasele cu florarii FlorideLux, si in Pitesti clientii au acces la servicii de floristica la standarde europene, intr-un spatiu modern, cu produse si aranjamente unicat, la preturi corecte indiferent de perioada anului.

”Industria de floristica din Pitesti se bazeaza in special pe comertul stradal, preturile fluctuand in functie de sezon si de cerere. FlorideLux Pitesti aduce in primul rand un comert civilizat, la standarde europene, alaturi de livrare gratuita in oras”, declara Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.

Un studiu intern realizat de FlorideLux arata ca in judetul Arges florariile locale inregistrate oficial au cumulat impreuna o cifra de afaceri de 2,1 milioane euro in 2013. Potrivit reprezentantilor FlorideLux, 25% din aceasta suma reprezinta venituri din evenimente, 30% din vanzarile efectuate in sezoanele inalte de tip 1-8 martie, 14 februarie sau Craciun, iar restul sunt venituri din cumparaturi, impulsionate de evenimente punctuale din viata argesenilor.

Potrivit lui Dosinescu, pitestenii sunt clienti de floristica inteligenti si sensibili, care rezoneaza atat cu aranjamentele deosebite, iesite din comun, ce epateaza, cat si cu prospetimea si naturaletea florilor de sezon. Printre cele mai cautate flori din Pitesti se numara trandafirii, crizantemele, crinii si aranjamentele cu flori de sezon, alaturi de bonsai si plante de apartament inalte.

Pentru a mentine viu interesul argesenilor pentru flori si frumos, personalul FlorideLux Pitesti, format dintr-un florist cu vasta experienta pe piata locala, cei doi manageri de vanzari si soferul gata sa livreze oriunde la timp, promite aranjamente si cadouri surprinzatoare permanente, inclusiv promotii si preturi speciale.

”In perioada 10-20 august, si aici vorbim si de Sfanta Marie, in data de 15 august, floraria pregateste o promotie speciala pentru toti clientii FlorideLux Pitesti: o cutie de praline fine gratuita pentru cumparaturi de peste 25 lei in magazin, iar viitorii miri care au nunta in toamna, si parintii ce se pregatesc de inceputul de an scolar, vor avea parte de promotii de nerefuzat”, a concluzionat fondatorul FlorideLux.
FlorideLux Pitesti este a cincea florarie deschisa in mai putin de 1 an, dupa Brasov, Iasi, Cluj si Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here