Mai mult de 100 de companii din Romania si din Europa de Est vor participa la prima editie Automotive Forum Romania, cel mai mare eveniment de business dedicat exclusiv industriei automotive, programat pentru 20-21 octombrie 2014, la Timisoara.

Scopul evenimentului este de a facilita cooperarea si dialogul direct dintre producatorii nationali si straini din industrie. Forumul  din luna octombrie se adreseaza atat producatorilor de automobile si componente, cat si prestatorilor de servicii conexe, destinate direct industriei auto.

Alaturi de companii din Romania, vor participa firme din Polonia, Germania, Serbia, Slovacia, Ungaria, Anglia. Vor fi prezenti 300 de specialisti si manageri, care vor lua parte la 4 conferinte, 8 workshopuri, 2 sesiuni de întalniri business to business si care vor analiza cele mai importante tendinte tehnologice, cu impact pe piata locala.

Importante organizatii care reprezinta producatorii de componente auto, ca si specialisti în domeniu si marii producatori de autoturisme au fost invitati sa vorbeasca despre inovatiile industriei pentru anul 2015.

Reamintim faptul ca industria auto romaneasca are un impact major asupra economiei nationale, prin cele peste 600 de companii producatoare de componente si a urcat anul trecut cu 20%, la aproape 16 mld. euro, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here