Inchirieri si vanzari de spatii comerciale - REGATTA

In acest articol vom aborta piata de vanzari si inchirieri spatii comerciale in Bucuresti extrase din ofertele agentiei imobiliare Regatta, In Piata Romana, una dintre cele mai tranzitate zone ce se bucura de un trafic pietonal si auto deosebit, un spatiu comercial de 110mp cu o vitrina generoasa poate fi inchiriat pentru pretul de 4500 Euro, conform ofertei Regatta Imobiliare. In apropriere, in Piata Amzei, zona ce se distinge atat prin caracterul cultural dat de proximitatea Ateneului, a teatrelor si galeriilor de arta, un spatiu comercial cu o suprafata de 190 mp, dispusi pe parter 90mp si subsol 100mp este disponibil spre inchiriere pentru 3000 Euro fara TVA. Suprafata beneficiaza de o deschidere de 7ml.
O amplasare exceptionala, in Piata Universitatii, zona recunoscuta drept centru cultural si academic, cat si ca un punct al distractiei si relaxarii, reprezinta cel mai avantajos atribut al unui spatiu de 107mp cu o deschidere de 10m, suprafata ce poate fi inchiriata pentru pretul de 2700 fara TVA.
In Centrul Vechi, una dintre zonele cele mai favorizate de un trafic pietonal si auto exceptional, un spatiu comercial a carui suprafata de 120mp este partajata pe noua niveluri, parter si etaj poate fi inchiriat pentru 4200E.
O suprafata de 163mp, amenajata cu parchet din lemn masiv si marmura distinge un spatiu comercial pozitionat pe Calea Dorobantilor in apropiere de Piata Romana. Dincolo de o vitrina de 11ml si o boxa de 40mp la subsol, suprafata, ideala pentru magazine sau showroom-uri este favorizata de includerea a 2 grupuri sanitare si accesul pe 2 intrari, inclusiv pentru marfa. Spatiul este disponibil spre inchiriere contra pretului de 1800E.

 

Zona de Nord – chirii superioare chiar si in segmentul spatiilor comerciale


 

Beneficiind de o terasa de 79,35mp si o vitrine generoasa, un spatiu comercial situate in zona Primaverii cu o suprafata utila de 149.7 mp, poate fi inchiriat contra unui pret de 5500 Euro.
In apropierea parcului Herastrau investitorii pot gasi un spatiu comercial de 140mp, ce are anexata o terasa de 70mp. Disponibil contra unei chirii de 4000Euro, spatiul poate fi exploatat ca restaurant.

 

Preturi avantajoase investitiilor in vanzarea de spatii comerciale


 

Intr-una dintre cele mai tranzitate zone, bd Magheru, in ofertele de vanzari de spatii comerciale, se distinge un spatiu de 140mp poate fi achizitionat contra pretul de 1.900 000E.
Atributele ce-l avantajeaza ca activ investitional sunt pozitionarea deosebita intr-o zona de trafic pietonal si auto intens si vitrina ampla.
Beneficiind de o amplasare intr-o zona recunoscuta drept centru academic, cultural si al divertismentului, un spatiu comercial in zona Universitate poate fi atractiv pentru antreprenori prin suprafata de 121mp si vitrina de 10m. Incluand doua niveluri parter 105mp si 16mp, spatiul comercial poate fi achizitionat contra unui pret de 900 000E fara TVA.
In una dintre populare zone pentru relaxare si cumparaturi, Piata Dorobanti, investitorii pot gasi un spatiu compercial deosebit, a carui compartimentare de 50mp demisol si 60mp parter cu o vitrine de 7m il recomanda pentru varii proiecte. Demisolul permite atat amenajarea unui birou, cat si exploatarea ca spatiu comercial. Spatiul comercial este disponibil spre vanzare la pretul de 2500Euro/mp.
O reala oportunitate investitionala se distinge intr-un spatiu comercial cu o suprafata de 143mp si o deschidere de 7m, avand aneate un apartament de 2 camere de circa 50 mp, iar la subsol dependinte de 85 mp. Spatiul comercial cu o suprafata totala de 193mp poate fu achizitionat contra a 725000Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here