Inchirieri si vanzari de spatii comerciale - REGATTA

Spatii comerciale ideale pentru concepte HoReCa

Unele dintre cele mai profitabile afaceri, indiferent de identitate si specific sunt cele proprii segmentelui HoReCa, in functie de profil, conceptele putand functiona cu success in spatii comerciale compacte. Specialistii Regatta Imobiliare prezinta caracteristicile spatiilor comerciale ideale operarii anumitor tipuri de concepte gastronomice sau leisure.

 

Take Away – Cofetarie – Boulangerie – cerinte minime de spatiu in zone cu vad comercial


 

Concepte comode, ideale unei vieti dinamice si agreate de potentiali consumatori din varii grupe de varsta si medii socio-profesionale, restaurantele take away, cofetariile, patiseriile si boulangerie-ele se bucura de o deosebita receptivitate prin accesibilitate si prin preluarea a diverse particularitati gastronomice. Neoferind posibilitatea savurarii specialitatilor in interior, aceste concepte nu necesita cerinte de spatiu putand fi operate cu o investitie minima. Ca si in cazul altor concepte de afaceri, profitabilitatea este conditionata de vadul comecial.
O zona ce se impune atat ca un pol al mediului business, cat si ca un centru cultural al orasului, Calea Victoriei prezinta oferte atractive de spatii comerciale de inchiriat compacte, ideale pentru astfel de proiecte. Un spatiu de 60 mp cu o deschidere de 3,5ml poate fi inchiriat pentru pretul de 2000E fara TVA, in timp ce un altul cu o suprafata de 36,2mp cu o vitrine de 6,75ml este disponibil la 1000E fara TVA, potrivit ofertei Regatta Imobiliare.
In Piata Romana, una dintre zonele cu cel mai intens trafic pietonal si auto, un spatiu comercial de 43mp poate fi inchiriat contra pretului de 5000E. Cu un profil similar, atat prin fluxul de pietoni si traficul auto, cat si prin deschiderea spre o piata potential asemanatoare, zona Universitate ofera oportunitati pentru afaceri profitabile, un spatiu comercial de 44.38 mp, suprafata dispusa pe subsol 22,56 mp si parter 21,82, putand fi inchiriat in urma achitarii unui pret de 3000E. Spatiul este favorizat si de o desvhidere de 4,57ml.
Specialistii Regatta Imobiliare disting inclusiv zona Dorobanti ca avand un potential deosebit de profitabilitate. Pe Calea Dorobantilor poate fi inchiriat un spatiu comercial de 55mp, cu o vitrina de 12m in schimbul unui pret de 2600 Euro. Pe aceeasi artera un spatiu comercial de 67,5mp cu o vitrina de 6,5m poate fi inchiriat pentru pretul de 60Euro fara TVA.

 

Cafenele si restaurant – proiecte populare ce impun spatii mai generoase


 

Centrul Istoric se mentine drept una dintre zonele cu cel mai mai intens trafic pietonal, bucurandu-se de o deosebita popularitate indiferent de grupe de varsta si statut socio-profesional. Un spatiu comercial cu o suprafata de 336mp, dispusi pe parter si etaj ce beneficiaza de intrare separate poate fi inchiriat pentru 4032 Euro fara TVA. Tot pe doua niveluri, parter si demisol, cu o suprafata de 250mp, un spatiu comercial cu o vitrine de 15ml poate fi inchiriat contra pretului de 6700E fata TVA.
Intr-un alt centru atractiv pentru relaxare si distractie, in apropierea bulevardului Decebal, un spatiu cu o suprafata de 260mp, mobilat si utilat complet, dispunand de ( mese, scaune, instalatie de sunet Boose, sistem complet ventilatie, bar, etc), avand o destinatie actuala de cafenea cu o terasa acoperita pe timpul iernii poate fi inchiriat contra sumei de 7000E fara TVA.
In zona Calea Mosilor, un spatiu comercial cu o suprafata de 100mp dispusi pe parter 75mp si demisol 25mp, beneficiind de o vitrine de 15mp poate fi inchiriat contra a 3300 Euro fara TVA. In situatia in care spatiul comercial este inchiriat cu o preluare a unei afaceri la cheie, chiria este de 1.750 Euro / luna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here