Air Liquide, lider mondial in gaze, tehnologii si servicii pentru industrie si sanatate, a anuntat deschiderea unui nou centru de umplere pentru gazele industriale in Romania. Noul centru, destinat imbutelierii gazelor si a amestecurilor de gaze, este situat in zona industriala a orasului Cluj-Napoca si va fi complet functional pana la sfarsitul acestui an. Acest nou centru de umplere va aduce calitatea produselor si a solutiilor Air Liquide mai aproape de clientii din nordul si vestul Romaniei pentru segmentele industriale precum procesarea produselor alimentare, automotive, manufactura si energie sau laboratoare.

In acest mod, compania isi consolideaza capacitatile sale industriale, atat in Romania, cat si in Europa de Sud-Est.

In prezent, Air Liquide detine inca trei unitati de productie: o unitate de separare a aerului la Calarasi, un centru de umplere si distributie pentru buteliile de gaze industriale la Buzau si o unitate de productie pentru acetilena, la Braila.

Prin intermediul acestui nou centru de umplere se urmareste asigurarea unei distributii uniforme si eficiente la nivel national, cu accent pe un nivel superior de satisfactie a clientului.

Air Liquide activeaza pe piata romaneasca prin intermediul filialei Air Liquide Romania, infiintata in anul 1999. in ultimii sapte ani, Air Liquide Romania a investit peste 30 de milioane de euro in facilitatile industriale pe care le ofera, cu scopul unei dezvoltari continue.

„Noul centru de umplere a buteliilor, situat in Cluj, va permite companiei Air Liquide Romania o deservire si mai performanta a clientilor sai din zonele industriale aflate in plina dezvoltare, din Transilvania. Acest lucru va creste fiabilitatea lantului sau de aprovizionare, adaugand in acelasi timp o capacitate masurabila in productia si distributia de gaze imbuteliate si de amestecuri de gaze, precum si expertiza Air Liquide oferita clientilor sai.

Aceasta investitie ilustreaza angajamentul pe termen lung al Air Liquide pentru sustinerea industriei din Romania”, a declarat Michel Darrieus, Director Air Liquide Europa de Sud-Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here