Acceder (www.acceder.ro), companie de dezvoltare a afacerilor, specializata in simulari complexe de afaceri pentru top & middle management si antreprenori, anunta parteneriatul in regim de exclusivitate cu Executive Perspectives, compania cu cea mai mare experienta in piata simularilor de afaceri din SUA.

Executive Perspectives are o istorie de peste 30 de ani de simulari de afaceri in industrii specifice precum FMCG, servicii financiare, asigurari, transport, productie, energie, logistica, IT&C si retail.

“Cautarea unui partener de incredere a inceput in anul 2013. Apoi am avut o intalnire in Philadelphia, SUA in martie 2014 si am semnat parteneriatul. in doi ani de zile, dintr-o cifra de afaceri pe care o estimam la 500.000 euro, jumatate ne propunem sa o realizam din simularile de afaceri impreuna cu Executive Perspectives”, declara Eduard Radu, fondator Acceder.

“Suntem incantati sa anuntam parteneriatul cu Acceder in Romania. Am acceptat acest parteneriat, mai ales pe baza experientei pe care o are Eduard Radu in dezvoltarea liderilor si abilitatea sa de a facilita experiente puternice de invatare. Romania este o piata cu multe companii, atat locale cat si internationale, care vor beneficia de utilizarea Simularilor Avansate Executive Perspectives prin Acceder”, John Wells, CEO Executive Perspectives.

Programele bazate pe simulari de afaceri utilizeaza practici avansate de invatare pentru alocarea eficienta de resurse, realizarea de analize si luarea de decizii sub presiune de timp, si implicarea echipelor pentru a atinge indicatori de performanta de business si management.

Principalele atuuri ale programelor complexe de simulari Acceder – Executive Perspectives sunt invatarea accelerata si dezvoltarea comportamentelor eficiente de leadership si management, adaptabile pentru culturi nationale si organizationale locale.

Eduard Radu, fondator Acceder, are o experienta de 15 ani pe pozitii de management in resurse umane si vanzari la nivel national si pe regiunea CEE in companii precum BAT, AVON, InBev Romania & Belgia si Heineken. Eduard este absolvent al unor programe avansate de management in Anglia, Franta, Canada si America la INSEAD, Wharton si Trinity Western University.

in America, Executive Perspectives lucreaza pentru clienti precum General Electric, FujiFilm, Lafarge, Bank of America, Caterpillar, Exxon Mobile, Xerox, Dell.Motorola, Boeing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here