Guvernul vrea sa recupereze impozite de la site-urile de pariuri si jocuri de noroc care vor sa se autorizeze pe piata din Romania, dar anterior au activat fara sa declare si sa plateasca sumele datorate, potrivit proiectului de Ordonanta elaborat de Ministerul Finantelor.

„Nu se acorda licenta de organizare a jocurilor de noroc sau autorizatie de exploatare a jocurilor de noroc, dupa caz, in situatia in care operatorii economici organizatori au operat jocuri de noroc on-line in Romania si nu declara si platesc sumele datorate. Site-urile care exploateaza jocurile de noroc on-line, care nu au achitat taxele de licenta si de autorizare, precum si alte sume datorate, vor fi introduse pe o «lista neagra» a organizatorilor neautorizati pana la clarificarea situatiei si vor fi scoase din acea lista ca urmare a deciziei Comitetului de supraveghere al ONJN”, se arata in proiect, informeaza Mediafax.

Potrivit presedintelui Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (ONJN), Cristinela Odeta Nestor, site-urile care exploateaza jocuri loto sau de noroc on-line, pariuri in cota fixa, pariuri mutuale, pariuri in contrapartida sau bingo on-line si care nu au achitat taxele de licenta si de autorizare, precum si alte sume datorate, vor fi introduse pe o „lista neagra” a organizatorilor neautorizati, iar providerii de internet vor fi obligati sa nu permita accesul jucatorilor din Romania la aceste site-uri.

Site-urile respective nu vor fi scoase din acea lista decit ca urmare a unei decizii Comitetului de supraveghere al ONJN, se arata mai arata in proiectul de ordonanta de urgenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here