In perioada 17-18 octombrie 2013 s-a desfasurat Open Days Konica Minolta, o expozitie in cadrul careia invitatii au putut vedea unele dintre cele mai performante sisteme de productie, au putut cere detalii de la specialistii companiei Konica Minolta si au testat, la propriu, echipamentele de care sunt direct interesati. Expozitia desfasurata la Cluj-Napoca a avut ca scop expunerea echipamentelor de productie si demonstrarea capacitatilor acestora. Locatia a fost aleasa pentru a raspunde, in acest fel, solicitarilor venite din partea furnizorilor de print digital din zona centrala a tarii.

Viorica Mocanu, director marketing la Konica Minolta Business Solutions Romania: “Evenimentul Open Days Konica Minolta din Cluj-Napoca subliniaza misiunea noastra de a fi un partener de incredere si a oferi solutii de optimizare a infrastructurii de tipar digital. Astfel, clientii nostri vor putea simplifica procesele de imprimare, vor beneficia de o crestere a veniturilor dar si o reducere a costurilor in fluxurile de lucru zilnice., Drept rezultat, furnizorii de solutii de imprimare au parte de o abordare diferita a propriei afaceri.”

Prin organizarea acestui eveniment, Konica Minolta Business Solutions Romania a prezentat o gama larga de oportunitati pentru furnizoriide solutii de imprimare, oferindu-le posibilitatea de a afla mai multe atat despre sistemele de productie, cat si despre noile provocari ale domeniului IT. Specialistii companiei au prezentat solutii de management al documentelor, optimizare a procesului de tipar si aplicatii interactive pentru consolidareastrategiilor de business. Printre solutiile care s-au remarcat la acest eveniment se numara si web-2-print (comenzi on-line de printuri) si cele de optimizare si automatizare a fluxului de lucru in tipografii.

in privinta echipamentelor expuse, bizhub PRESS C6000L si bizhub PRESS C7000 au impresionat prin calitatea deosebita a imaginilor si viteza de imprimare superioara. La eveniment, au mai fost expuse si bizhub PRESS 1052 (sistem dedicat in mod special productiei de carte in tiraj mic) si biz­hub C454e, echipamente apreciate pentru viteza, fiabilitate si eficientizare a costurilor.

Pe langa echipamentele de mai sus s-au putut testa si cele doua KIP-uri, KIP700 pentru productia printurilor alb-negru in wide format si KIP C7800.
in cadrul Open Days Konica Minolta, participantii au putut observa simplificarea fluxului de lucru si au intrat in contact cu diverse aplicatii inteligente care imbunatatesc productivitatea procesului de tipar si contribuie la cresterea eficientei si experientei utilizatorului.

Konica Minolta Business Solutions Romania SRL a fost infiintata la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, existente pe piata locala inca din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. si Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions Romania a pastrat structurile si canalele de vanzari ale Minolta Romania, beneficiind de experienta de peste 20 ani de existenta pe piata romaneasca si de o retea de distributie de peste 60 de parteneri. Ca si in anii precedenti, rezultatele anului 2012 plaseaza Konica Minolta in topul furnizorilor de echipamente de birou din Romania.

Konica Minolta Business Solutions Romania distribuie si asigura servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital si ofera Servicii Optimizate de Printare bazate pe solutii complete de management al documentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here