Cele mai cumparate modele de terminale smartphone preferate de romani in luna septembrie sunt iPhone si Samsung Galaxy, arata un sondaj condus de site-ul de comert online Okazii.ro.

Judetele din care s-au facut cele mai muulte achizitii de smartphone-uri in luna septembrie sunt Bucuresti, Cluj, Constanta, Timis, Prahova, Iasi si Brasov.

Preferintele utilizatorilor Okazii.ro in luna septembrie 2013 s-au indreptat catre modele de smartphone performante, varfuri de gama, provenind de la branduri de renume. intr-un top 5 al celor mai cumparate modele de smartphone de pe Okazii.ro in luna septembrie a acestui an pe primele locuri se afla in ordine descrescatoare: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 4S, iPhone 4  si Samsung Galaxy S4.

Lansarea noilor modele iPhone 5S, iPhone 5C, Samsung Galaxy Note 3 vor influenta cautarile si achizitiile de smartphone si in perioada urmatoare.

Okazii.ro este singurul marketplace din online-ul romanesc in care noile modele de smartphone au putut fi achizitionate imediat dupa lansarea oficiala, iar iPhone 5S poate fi gasit  accesand adresa http://www.okazii.ro/iphone/iphone-5s/,cu disponibilitate pe stoc la vanzatorii nostri si livrare in 24 h.

”Bazandu-ne pe reactia si preferintele utilizatorilor nostri, estimam ca iPhone 5S va fi cel mai vandut  model smartphone in urmatoarele 3 luni ale anulului pe Okazii.ro”, declara Catalin Tuncu, Manager al categoriei Electro-IT la Okazii.ro.

Pentru acest studiu au fost utilizate date statistice realizate de Okazii.ro din perioada 1 septembrie – 30 septembrie 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here