Grupul francez Carrefour reorganizeaza operatiunile din Europa in divizii, urmand ca Romania, Belgia si Polonia sa fie supravegheate de Gerard Lavinay, fostul director al Carrefour Belgia, scrie reviasta belgiana de retail Gondola, citata de portalul PlanetRetail.

Lavinay este creditat cu succesul revigorarii operatiunilor Carrefour din Belgia, informeaza Mediafax.

Italia si Spania vor fi grupate sub controlul actualului director fianciar al grupului, Pierre-Jean Sivignon. Nu este clar inca daca Sivignon va pastra si postul de director fianciar, noteaza PlanetRetail.

Conducerea Carrefour Belgia va fi preluata de Francois Melchior de Polignac, pana de curand sef al operatiunilor retailerului in Romania. Francois Melchior de Polignac a plecat de la conducerea Carrefour Romania dupa mai putin de doi ani si jumatate.

Grupul francez Carrefour are in Romania 129 magazine, dintre care 24 de hipermarket-uri Carrefour, 69 de supermarket-uri Market, 35 de magazine de proximitate Express si un magazin online. Retailerul a avut anul trecut pe piata romaneasca vanzari de 986 milioane euro, fara TVA, in crestere cu 3% fata de 2011.

in luna august, compania a anuntat ca va deschide la finele anului un hipermarket la Galati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here