Afacerile de succes pornesc deseori de la o intrebare simpla: “cum sa faci bani?” Desigur, dupa aceasta urmeaza o sumedenie de demersuri mai mult sau mai putin “ca la carte”, in functie de rabdarea si pregatirea fiecaruia: plan de afaceri, bugetare, ajustarea bugetului, implementarea etc… Fie ca este vorba de afaceri mici sau mari, de afaceri online sau agricole, toate au in spate… o minte si un suflet.

Mintea naste ideile de afaceri si dezvolta schemele – complicate, uneori – de punere in practica a lor, iar sufletul este cel care da energie, vitalizeaza si sustine cele mai indraznete planuri. Pasiunile ne dau directie si ne mentin conectati la ceea ce facem si cum facem, dand sens vietii noastre. Poate de aceea cele mai rasunatoare succese in afaceri au pornit de la o idee simpla sau de la un hobby despre care toti credeau ca nu va duce nicaieri.

Va invitam pe 11 octombrie la “Afaceri din pasiuni”, un eveniment motivational de exceptie despre cum poti sa-ti transformi pasiunile in afaceri de succes. Ii vom avea alaturi de noi pe Dragos Anastasiu (Presedinte Eurolines, membru juriu Arena Leilor), Alice Nastase-Buciuta (redactor sef revista TANGO), Radu Moraru (Nasul TV), Luana Ibacka (realizatoarea emisiunii “Cunoaste, viseaza, iubeste!”), Camelia Sucu (manager Class Living), Mihaela Radulescu  (manager Innerout), care ne vor impartasi experientele lor de viata si din cariera, incercand sa gaseasca raspuns la intrebarea: “care sunt pasii prin care ne putem crea un viitor stralucit din pasiunile noastre?”

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri, pe http://afaceri.accendotraining.ro/ sau la 0735.211.513 / silvana.oprea@accendotraining.ro – persoana de contact: Silvana Oprea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here