După ce a lansat „Our Life”, Sean Norvis colaborează cu Justine Berg și Copamore și lansează împreună single-ul „Embrace Me”, un cadou muzical pe care artistul l-a pregătit pentru fani de ziua sa.

„Embrace Me” este o piesă dance ce se îmbină cu acorduri dulci de vioară, interpretate de Ada Luca (Opera Națională Română Timișoara), dar și cu percuții sud americane, realizate de Fabricio Martin Alva Delgado, un tânăr artist foarte talent din Chiclayo, Peru, stabilit acum în Timișoara. Versurile single-ului au fost compuse de către Michael Schaller și Thomas H. Schaller (Copamore), iar videoclipul a fost filmat într-un club din Timișoara, în cadrul evenimentului pe care Sean Norvis l-a susținut în ianuarie, alături de mai mulți artiști din țară și din străinătate.

„Povestea piesei este despre o fată nevinovată pierdută. Când ascultă o melodie magică interpretată de un violonist misterios, începe să se simtă îmbrățișată, inspirată și din ce în ce mai captivată de sunetul pe care îl aude”, declară Sean Norvis.

Piesa se va regăsi pe cel de-al doilea album din carieră al lui Sean Norvis – „United”, material care va conține 18 piese cool ce combină elemente dance, deep house, tribal house, trance, progressive house și future house.
„United” reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte ale artistului la care acesta a lucrat aproape 2 ani.

Sean Norvis a lansat în anul 2016 albumul de debut „The way I feel”, material pe care se regăsesc piese alături de artiști precum Geo Da Silva, Alex Mica, Seepryan, Justine Berg, Irina Florea și Madelin Zero (vocalist ATB). După piese precum „Noaptea-i nebună”, „Secret love affair”, Sean Norvis continuă colaborarea cu Geo Da Silva, iar în 2017 lansează piesa „Gypsy Mama”. În 2019 a lansat „Suga Suga High”, alături de MC Steliano, „Here I Am”, alături de Copamore & Larisa Mester, „Last Forever”, alături de Denixe și „Our Life”, alături de Justine Berg, single-uri ce se vor putea fi găsite pe pe albumul „United”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here