Vinerea este cea mai populară zi pentru comenzi

 

București, 24 octombrie 2019 – La patru luni de la startul operațiunilor pe piața din România, aplicația de e-hailing Yango prezintă cele mai populare locații preferate de utilizatorii din București.

 

Bucureștenii comandă o mașină cel mai des din zona Centrului Istoric, Cotroceni, Floreasca sau Gara de Nord. De exemplu, din zona Cotroceni, cele mai populare puncte de pornire a curselor sunt AFI Cotroceni Mall și clădirile de birouri adiacente, în timp ce din cartierul Floreasca se remarcă Promenada Mall.

 

De cealaltă parte, cele mai frecvente destinații sunt Aeroportul Internațional Henri Coandă, Centrul Istoric și AFI Cotroceni Mall, locații preferate atât de către locuitorii Capitalei, cât și de turiștii care vizitează orașul.

 

Încă din prima săptămână de la lansarea sa în România, Yango a acoperit cu succes nevoile de transport ale locuitorilor din toate zonele Capitalei. Pe lângă comenzile plasate în cele mai populare zone centrale, bucureștenii comandă călătorii din toate cartierele, cele mai populare fiind: Titan, Vitan, Regie sau Berceni. Vom continua să extindem numărul de parteneri cu flotă pentru a oferi cel mai complet serviciu de ride-hailing din București”, declară Andrei Voicu, Director Yango în România.

 

Conform Yango, vinerea este cea mai populară zi pentru comenzi, fiind ultima zi lucrătoare înaintea weekend-ului, iar cei mai mulți utlizatori ies seara în oraș sau merg la cumpărături.

 

Fotografii ale mașinilor în București sunt disponibile pentru descărcare aici: http://bit.ly/2JerTlq

 

 

Despre Yango

 

Yango este o aplicație digitală de e-hailing. Serviciul este operat de către MLU Europe B.V., companie membră a grupului Yandex (vezi mai jos mai multe detalii despre Yandex). În prezent, Yango (serviciu care funcționează și sub numele de Yandex.Taxi în unele țări) operează în 17 țări, inclusiv Estonia, Letonia, Finlanda, Serbia sau Israel și se extinde rapid în mai multe regiuni ale lumii. Aplicația este disponibilă pentru descărcare gratuită din App Store sau Google Play în română, engleză și multe alte limbi.

 

Serviciul Yango/Yandex.Taxi a fost lansat în 2011, iar până la sfărșitul lunii septembrie 2018 compania a înregistrat 1 miliard de curse. Peste 700.000 de șoferi sunt conectați activ la serviciu în fiecare lună. În momentul de față, întregul business de ride-hailing al Yandex este profitabil, incluzând piețele în care serviciul se extinde.

 

Despre Yandex

 

Yandex (NASDAQ:YNDX) este o companie de tehnologie care dezvoltă produse și servicii folosind machine learning. Scopul acesteia este de a ajuta consumatorii și afacerile să își îmbunătățească activitatea atât în online, cât și în offline. Din 1997, compania oferă servicii de căutare și informare online de talie mondială, relevante la nivel local. În plus, compania a dezvoltat tehnologii de top pentru servicii de transport, produse de navigație și multe alte aplicații mobile disponibile pentru milioane de utilizatori din toată lumea. Yandex este prezentă cu 34 de birouri la nivel global și a fost listată la bursa NASDAQ începând din 2011.

 

Recent, compania a fost aclamată în toată lumea datorită mașinilor autonome dezvoltate. Yandex este printre foarte puținele companii din lume care folosesc în mod real tehnologia mașinilor autonome. Acestea au făcut deja primele teste pe drumurile publice din Rusia, Statele Unite ale Americii și Israel. Yandex este totodată și prima companie din Europa care a lansat un serviciu zilnic de robo-taxi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here