Din ce in ce mai multe persoane sunt nemultumite, in ziua de azi, de felul in care arata. Cea mai mare nemultumire este legata de grasimea de pe burta, de pe coapse, de pe solduri, in general de grasimea acumulata de-a lungul timpului din cauza unei alimentatii nesanatoase, a unui stil de viata dezorganizat, a unor vicii si a lipsei de miscare.

 

Cand nimic nu mai functioneaza, cand exercitiile fizice nu mai fac fata si dietele nu mai dau roade, cea mai buna alegere a persoanelor mai plinute este sa apeleze la o operatie de liposuctie pret destul de accesibil in ziua de azi pentru doamne si domni din toate categoriile sociale.

 

 

Ce presupune liposuctia?

Operatia de liposuctie are ca principal scop eliminarea prin aspiratie a excesului de grasime subcutanat. Contrar credintei populare, operatia de liposuctie nu se face numai in zona abdomenului, ci si la brate, gat, fata, coapse sau gambe, sub anestezie locala sau generala.

 

Operatia dureaza cateva zeci de minute, in functie de complexitatea ei. Operatia se face prin incizii fine, prin care se scoate grasimea prin aspirare. Uneori apare durerea postoperatorie, in functie de cantitatea de grasime indepartata si de zonele tratate.

 

Dupa operatia de liposuctie, pacientii sau pacientele vor purta un pansament compresiv permanent timp de 14 zile si inca 14 zile numai pe timpul noptii, pana la vindecarea completa. Cu alte cuvinte, interventia de liposuctie este preferata de pacientii cu cateva kilograme in plus, care se manifesta prin grasime localizata in anumite zone ale corpului si care are un aspect total inestetic.

 

 

De ce sa optezi pentru o operatie de liposuctie

Primul si cel mai important motiv pentru care pacientii aleg sa faca o operatie de liposuctie este nemultumirea fata de aspectul fizic. Grasimea localizata in anumite zone ale corpului poate impiedica atat femeile, cat si barbatii sa poarte anumite articole vestimentare, sa mearga la anumite evenimente, ii poate impiedica chiar sa mearga la piscina sau la mare fara a se simti jenati de felul in care arata.

 

Accentul cade pe aspectul fizic in aceasta epoca, iar acest lucru are atat aspecte pozitive, cat si aspecte negative.

 

Un alt motiv pentru a apela la specialisti in vederea efectuarii unei operatii de liposuctie este faptul ca, fara acea inestetica grasime, pacientii vor fi mult mai sanatosi, se vor simti mai bine in pielea lor, vor avea un tonus muscular mai bun, dar si o stare psihica mai buna.

 

Sunt si persoane care apeleaza la specialisti pentru operatii de liposuctie pentru a-si gasi un partener de viata, pentru a obtine un job mai bun intr-un domeniu unde se pune accent pe aspectul fizic, pentru a nu mai fi judecate de oameni superficiali, care nu vad altceva decat aspectul fizic.

 

In concluzie, operatia de liposuctie este necesara pacientilor de toate categoriile sociale si de orice varsta care simt nevoia unei schimbari importante in viata lor, din punct de vedere fizic, dar care va atrage schimbari pe toate planurile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here