Dupa ce in urma cu putin timp a colaborat cu doua voci exotice pentru „Tu perdicion”, Bella Santiago lanseaza a doua piesa din cariera cu versuri in limba spaniola, cu ritmuri fierbinti, „Pantera”, insotita de un videoclip senzual in care artista arata super hot.

 

„#Pantera a aparut din ideea lui Wolf, compozitorul spaniol alaturi de care am lucrat la piesa, cand intr-o zi m-a intrebat ce animal cred ca ma reprezinta. Pentru ca de multe ori fanii mi-au spus ca sunt ca o pantera neagra, am zis sa merg pe mana lor. Single-ul a fost creat in Spania, alaturi de o echipa care a lucrat chiar si cu Enrique Iglesias. Sound-ul este unul fresh, m-a facut sa dansez de prima oara”, spune artista.

 

Bella Santiago s-a facut remarcata in 2016 in cadrul show-ului „Romanii au talent” prin interpretarile exceptionale ale unor piese precum „I Will Always Love You”, „Hello” si „Drunk In Love”. La inceputul anului 2017, artista a lansat primul single si videoclip din cariera sa solo, „Unpredictable”, piesa produsa in studiourile HaHaHa Production. Apoi, in septembrie, incepe colaborarea cu trupa Jukebox si lanseaza piese precum „Vocea ta” si „Auzi cum bate”, iar un an mai tarziu, impreuna cu trupa, participa la Selectia Nationala Eurovision 2018. La finalul lui 2018, frumoasa filipineza este desemnata marea castigatoare X Factor. Artista a reusit in finala sa cucereasca atat juratii „X Factor”, cat si publicul cu piesele „Fata verde” si „Cine m-a facut om mare”, dar si cu un mash-up format din hiturile celebrei Beyonce.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here