Alegerea  cadoului ideal iti poate da mai multe batai de cap decat este cazul.

It ipoti minimize acel stres prin a lua lucrurile pas cu pas, iar Giftsolution iti vine in ajutor cu niste sugestii.

 

Daca este vorba de o persoana pe care o cunosti bine, ai putea sa:

 

..iti faci o lista cu gusturile si preferintele prietenului sau prietenei

Daca persoana respectiva are un hobby sau vreo pasiune, ii poti face un cadou care sa aiba legatura cu asta.

Chiar si daca nu reusesti sa identific ivreun hobby, sigur ai in cap cateva lucruri care sa ii placa. Ar putea fi  jocurile video, cartile, sauo rice altceva ce ii ocupa timpul.

 

..te gandesti cat esti de apropiat de cealalta persoana

Dacas unteti prieteni foarte buni sau intr-o relatie, atunci ii poti darui ceva intim si cu semnificatii special ce intruchipeaza afectiunea dintre voi doi.

Gandeste-te la o amintire placuta pe care o aveti impreuna. Un cadou care sa celebreze acea amintire ii transmite un lucru clar: “Avem amintiri frumoase si iti multumesc!”

Daca persoana respectivae ste un amic  saua mica, un cadou util de tipul celui discutat mai sus este perfect.Cumpara-i un gift card ca safii sigur ca nu dai gres, daca nici pana acum nu ti-a venit nicio idee.

 

..il/o intrebi sau sa intuiesti ce ar avea nevoie

Poate ca laptopul nu ii merge prea  bine, in sapersoana respective  se incapataneaza sa isi mai puna niste memorie RAM.

Aminteste-ti de momentele petrecute in casa acestei persoane. Este vreun lucru care lipseste? Poate are un telefon vechi care ii manancafoartemulttimp, iarcadoul tau ii poate face viatamaiusoara.

Ai mare grija la pretul cadoului si personalitatea prietenului sau prietenei tale. Multora nu le plac cadourile extravagante.

 

..ii daruiesti o noua amintire

De multeori, un cadoul immaterial poateave un impact mul tmai mare. Ar putea fi un masaj in cuplu, o intalnire “in ceruri” cu parasuta sau o masa in doi la restaurantul preferat.

Cel mai important lucru din spatele acestui act este faptul ca, pe langa biletul de avion sau masa pe care i-o oferi persoanei dragi, ii daruiesti si cel mai de prêt lucru pe care il ai pe pamant, si anume timpul tau.

 

..ii daruiesti un cadou personalizat si “facut de mana”

Cadourile handmade au o valoare deosebita deoarece nu doar timpul si munca le alcatuiesc, ci si propria personalitate a celui ce daruieste. Cadourile facute de mana ii demonstreaza sarbatoritului ca esti dispus safaci effort si sa daruiesti timp pentru a celebra relatia dintre voi doi.

Si aici nu ma refer la sapunuri sau lumanari de casa. Daca te pricepi, poti face un obiect din lemn si altemateriale, sau ii poti darui mai multe obiecte intr-un cos cadou pe care nu-l vauita.

 

Cosul cadou este “cireasa de pe tort”, iar Giftsolution.ro itio fera o gama variata de cosuri cadou pentru aniversari, sarbatori si evenimente corporate.

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here