Toamna a venit cu o noua surpriza din partea lui Jo. Dupa ce a sarbatorit alaturi de prieteni, vedete si oameni din media, carora le-a cantat in premiera cel mai nou single, Jo lanseaza oficial “Stinge-mi luna”. Piesa este disponibila pe platformele de streaming si download (https://goo.gl/BM1U9j) din data de 30 august.

«Stinge-mi luna» este o piesa in care imi cant sufletul si sper ca noul single sa se bucure de succes! Multumesc tuturor pentru sustinere! Va iubesc!”, declara Jo.

Serban Cazan adauga: “Single-ul «Stinge-mi luna» este foarte sincer si reprezinta o parte din povestea lui Jo. Este prima colaborare dintre HaHaHa Production si Jo. A fost ceva spontan, fara sa planuim nimic inainte. Suntem multumiti cu totii de ceea ce a iesit si speram sa va placa mult”.

Muzica este compusa de Serban Cazan, Andrei Tiberiu Maria, Florin Boka si Theea Miculescu, iar textul este scris de Serban Cazan si Theea Miculescu.

In iunie, Jo si Randi au lansat “Pana vara viitoare”, continuarea hitului “Ma intreaba inima”. In luna mai a acestui an, JO a colaborat cu Shift pentru “Taci inima”, iar la inceputul anului am ascultat-o cu “Que sera, sera”. In plus, artista a cucerit publicul si topurile muzicale cu hituri precum “Cu un picior in Rai”, “Soapte”, “Nimeni nu-i perfect” (alaturi de Geørge).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here