49% dintre locuitorii Europei Centrale, de Est și ai țărilor Nordice vor călători undeva în vara acestui an, potrivit studiului Huawei Summer Barometer, realizat de către Ipsos.

Când călătoresc, europenii își doresc o baterie rezistentă astfel că, pentru 83% dintre respondenți, cea mai importantă caracteristică a unui smartphone o reprezintă o durată mare de viață a bateriei.

Conform sondajului realizat pentru Huawei, există și alte specificații importante, cărora utilizatorii le acordă o atenție deosebită atunci când își aleg smartphone-ul. Astfel, aproape toți utilizatorii preferă să facă fotografii cu telefonul, așa că, un spațiu de stocare suficient de mare este important pentru 67% dintre participanții la sondaj.

O altă funcție importantă este, de asemenea, cea legată de capabilitățile foto-video. 64% dintre europenii intervievați spun că își doresc o cameră foto de calitate superioară pentru smartphone-ul lor, atât atunci când vine vorba de camera principală, cât și de cea frontală. Acest lucru nu este deloc surprinzător, mai ales având în vedere că 73% dintre participanții la sondaj preferă să facă fotografii de tip selfie cu smartphone-ul și uneori cu ajutorul unui selfie-stick.

Potrivit aceluiași studiu, un procesor performant este important pentru 62% dintre respondenți, clasându-se pe locul patru în topul celor mai căutate caracteristici de către utilizatori. De asemenea, un ecran de calitate superioară este apreciat de către 59 % dintre aceștia. Aceste aspecte arată că, pentru utilizatori, smartphone-urile sunt mai importante pentru a surprinde imagini și clipuri video la calitate superioară, decât pentru a le urmări apoi.

Noul Huawei P10 excelează atât la capitolul baterie și cameră foto, integrând o puternică baterie de 3200 mAh și noul sistem dual-camera proiectat împreună cu Leica, cât și la capitolele procesor și spatiu de stocare, având un procesor performant octa-core Kirin 960 și o memorie internă de 64GB.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În anul 2015, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 15 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud. Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here