Deja este interes mare pentru programul de finanțare Start-Up Nation, proaspăt lansat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, iar LG a anunțat faptul că va sprijini proiectele de Start-Up cu produse a căror tehnologie a fost dezvoltată în ultimii trei ani, acestea fiind singurele eligibile pentru integrarea în proiecte.

Susținând antreprenoriatul românesc, LG facilitează accesul IMM-urilor din domenii de activitate foarte variate precum IT, New Media, E-commerce sau altor afaceri care au nevoie de display-uri TV multifuncționale, la fondurile programului prin punerea la dispoziție a unor produse – monitoare TV LG Smart UHD și Super UHD, care respectă criteriile de eligibilitate referitoare la achiziția echipamentelor. De asemenea, LG le oferă companiilor care aderă la acest program documentația ce atestă faptul că tehnologia de fabricație a produselor a fost dezvoltată în ultimii trei ani.

În contextul în care în România domeniile IT, Internet Business și News Media, Online Sales și Marketing dar și alte industrii creative (Gaming, Arhitectură, Design) sunt în continuă dezvoltare, iar flexibilitatea și posibilitatea lucrului la distanță sunt elemente importante în sporirea productivității, nevoia de tehnologii noi prin care start-up-urile, dar și business-urile își pot apropia clienții și partenerii devine din ce în ce mai mare.

Monitoarele performante pot fi folosite pentru a stabili întâlniri online, pentru a prezenta proiecte de jocuri video, site-uri și aplicații web și machete tridimensionale și, prin platforma LG Smart TV avansată cu webOS 3.0 sau 3.5, experiența de navigare este îmbunătățită, utilizatorii pot accesa instant serviciile preferate sau pot viziona conținut atât de pe internet cât și propriu 360 VR. Multifuncționalitatea Smart TV-urilor permite o mai ușoară și rapidă conectare la toate sursele de informare dorite, dar și afișarea conținutului de pe orice dispozitiv conectat prin cablu direct sau wireless/LAN, inclusiv dispozitive mobile.

De asemenea, tehnologia HDR cu performanțe crescute a generației LG TV 2017 oferă o imagine de foarte bună calitate, cu un grad de luminozitate și o rată de contrast sporite, permițând distingerea detaliilor din zonele umbrite sau luminoase ale conținutului foto sau video, iar o paletă largă de formate HDR pot fi vizionate sau transmise prin satelit sau cablu TV. Monitoarele dotate cu Nano Cell mai dispun și de unghiuri foarte bune de vizionare, redând o coloristică realistă în mod omogen, indiferent de poziția privitorilor.

Start-Up Nation este un program prin care se oferă 200.000 lei persoanelor care vor să-și deschidă o afacere, suma fiind nerambursabilă. Pentru a putea accesa fondurile Start-Up Nation este necesară îndeplinirea unor criterii, iar printre cele mai importante se numără și de cele mai jos:

  • afacerile au fost înființate ulterior intrării în vigoare a OUG-ului 10/30.01.2017

  • antreprenorii sunt obligați să angajeze cel puțin o persoană pe un post valabil cel puțin doi ani după implementare

  • afacerile nu trebuie să aibă datorii la bugetul general consolidat sau la bugetele locale și e necesar să fie organizate sub forma unui SRL-D sau SRL

” Ne dorim să încurajăm dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii din România prin punerea la dispoziție a unor produse ce înglobează o tehnologie inovativă, care, la rândul ei, are scopul de a îmbunătăți performanțele de orice fel, inclusiv cele economice, ale antreprenorilor.” a declarat Sorin Spinu, Branch Manager LG România.

# # #

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here