Ramada, unul dintre cele mai recunoscute branduri din lume, parte a lanțului american Wyndham, a anunţat astăzi deschiderea unui nou hotel de 4 stele în Constanța. Situat în orașul supranumit  „Capitala de vară a României”, arhitectura modernă a hotelului se face remarcată într-o zonă aproape de mare ,  avînd o  vedere de 360 ​​de grade atît asupra oraşului Constanța cat și a staţiunii Mamaia .

Hotelul aduce un plus de confort familiilor, fiind amplasat lîngă cel mai mare parc al oraşului, aproape de plajă și la doar un pas distanţă de locurile preferate ale copiilor, cum ar fi Aqua Magic și parcul de distracţii.

Ca nou venit pe harta Constantei, Ramada **** are o ofertă remarcabilă pentru această vară, menită să îmbunătăţească vacanţa oaspeților săi. Pachetul “Active Holiday” oferă mic dejun, cină și numeroase facilități și activități gratuite începînd de la 335 RON pe zi de persoană. Oferta este valabilă de la 16 iulie până la 20 august 2017.

 

„Ne bucurăm să primim acest hotel în marea noastră familie „, a declarat Ilkin Imanov din partea Wyndham Hotel Group Europe. „Oferirea unei experiențe extraordinare oaspeților reprezintă prioritatea brandului nostru aflat în continuă expansiune, ghidați fiind de motto-ul: “You do your thing. Leave the rest to us.”

Hotelul de 9 etaje are 170 de camere și apartamente generoase. În cele 4 săli de conferințe vor fi organizate o diversitate mare de evenimente, de la întâlniri de afaceri până la petreceri ce pot găzdui 250 de persoane. Echipamente audio-vizuale și servicii de catering sunt de asemenea disponibile la fața locului.

„Suntem încîntați să ne deschidem porțile sub marca Ramada”, a declarat  Cristian Ciobanu – General Manager Ramada Constanța. „Locația hotelului și facilitățile excelente, împreună cu nivelul de pregătire al staffului la standardele Ramada, ne asigură că putem satisface cele mai înalte exigențe ale clienților noștri”.

Restaurantul Blanche oferă opțiuni excelente de fine-dining din bucătăria internațională pentru micul dejun, prânz și cină. Oaspeții se pot bucura oricînd de o băutură la barul Centrum de la intrarea hotelului sau de un cocktail la Atmosphere Skybar, admirînd priveliștea de la etajul opt.

Hotelul oferă Wi-Fi si parcare gratuită.

Pentru mai multe informații și rezervări, vizitați www.ramadaconstanta.com sau sunați la +40 786 RAMADA.

Despre Ramada Constanta

Despre Ramada
Parte a Wyndham Hotel Group, Ramada® este un lanț global de peste 850 de hoteluri cu servicii complete și este unul dintre cele mai recunoscute branduri hoteliere din lume. Cu cele mai multe locații la nivel global în apropierea aeroporturilor, hotelul este o alegere preferată a călătorilor de business și de plăcere. Proprietățile oferă clienților posibilitatea să câștige puncte prin programul Wyndham Rewards®, programul de loialitate a membrilor.
Detalii si informatii
0785 726232/ 0786 RAMADA
wwww.ramadaconstanta.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here