București, 5 noiembrie 2021- Huawei Consumer BG începe campania Black Friday, care vine cu reduceri de până la 60% la toate categoriile de dispozitive. Black Friday la Huawei se desfășoară în perioada 5 noiembrie – 5 decembrie, iar numeroase oferte avantajoase vor intra în vigoare pe toată perioada lunii noiembrie, pe www.huaweistore.ro.

Huawei se pregătește de cea mai așteptată campanie de reduceri a anului, Black Friday, care vine cu reduceri de până la 60% la toate categoriile de produse. Iar anul acesta, compania prelungește Black Friday de la o zi de reduceri, la o lună întreagă de prețuri avantajoase pentru consumatori, astfel încât toți iubitorii de tehnologie să poată achiziționa dispozitivele mult visate. Așadar, începând cu 5 noiembrie și până pe data de 5 decembrie, www.huaweistore.ro vine cu prețuri speciale, iar pe întreg parcursul campaniei vor intra în vigoare din ce în ce mai multe oferte speciale.

Black Friday vine cu prețuri avantajoase, iar printre produsele cu reduceri de până la 60% se numără ghiozdanul Huawei, care poate fi găsit în ambele variante de culori – Midnight Black și Forrest Green. De asemenea, una dintre cele mai vândute categorii din cadrul magazinului online Huawei, segmentul laptopurilor, are prețuri promoționale la cele mai îndrăgite modele, care sunt disponibile pe toată perioada campaniei. MateBook X Pro cu procesor Intel Core i7 poate fi găsit la prețul de 7.399 lei în configurația 16G+512GB și la 8.299 lei în configurația 16GB+1TB, iar noul MateBook 13 vine la prețul avantajos de 3.999 lei.

Seria MateBook D are și ea parte de prețuri speciale, astfel că MateBook D15 i5 dispune de prețul de 3.899 lei și MateBook D14 i5 la 3.399 lei, iar unul dintre cele mai performante laptopuri din categoria sa, MateBook D15 i3, vine la prețul de 2.799 lei. În plus, toate laptopurile incluse în campanie vin în bundle cu rucsac și mouse.

Totodată, începând cu data de 5 noiembrie, printre produsele care intră la reduceri se numără și tableta MatePad 11 care poate fi găsită la 1.999 lei, împreună cu tastatura și M-Pencil, dar și seria WATCH 3. HUAWEI WATCH 3 Pro este disponibil la prețul de 1.699 lei, varianta Brown și la 2.299 lei, cel cu curea Titanium Grey, iar HUAWEI WATCH 3 la prețul de 1.499 lei, iar toată seria vine cu o curea în plus pentru prețul de doar 9,99 lei. Pachetul bundle cu curea este disponibil și pentru WATCH GT 2 42mm care vine la prețul de 599 lei, dar și pentru Band 6 și seria WATCH FIT. Tot din această săptămână, router-ul HUAWEI WiFi AX3 Dual-core White are prețul de doar 149 lei.

În a doua săptămână a campaniei de Black Friday, începând cu 11 noiembrie, intră în vigoare reduceri pentru cele mai noi căști lansate de Huawei, FreeBuds 4, care pot fi găsite la prețul de 499 lei și vin în bundle cu o carcasă, FreeBuds 4i care vor avea prețul avantajos de 249 lei și FreeBuds Pro care vor putea fi achiziționate pentru suma de 549 lei, în timp ce boxa Sound X va putea fi găsită la prețul de 799 lei, împreună cu periuța de dinți inteligentă, Lebooo Smart Sonic.

Pe perioada campaniei Black Friday, mai multe oferte disponibile pe www.huaweistore.ro urmează să fie dezvăluite și vor putea fi achiziționate în limita stocului disponibil.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here