În livestreaming-ul Huawei Tech Talk de la ora 19:00 va fi subliniată importanța activității sportive și a monitorizării acesteia

 

București, 20 mai 2021 – Huawei Consumer Business Group revine cu un nou livestreaming și o serie de reduceri sub umbrela Huawei Tech Talk. Transmisiunea live, în care vor fi prezentate ofertele speciale din acest sfârșit de săptămână, o va avea invitată pe sportiva Beatrice Olaru.

 

Livestreming-ul Huawei Tech Talk,  care va da startul reducerilor din acest weekend, va avea loc astăzi, 20 mai, de la ora 19:00, pe rețelele de social media Huawei Mobile – Facebook aici și YouTube aici. Tema principală a acestei ediții este sportul, utilitatea lui, gadget-urile care ne ajută în activitățile sportive, dar și importanța monitorizării rezultatelor, iar mai multe detalii vor fi prezentate în acest sens de sportiva Beatrice Olaru.

 

Astfel, începând de astăzi, de la ora 19:00, pe www.huaweistore.ro, vor fi disponibile o serie de reduceri la ceasuri inteligente Huawei care monitorizează activitatea fizică și anumiți indicatori ai stării de sănătate în general, dar și la căștile pe care mulți dintre utilizatori le folosesc la diverse activități sportive. De asemenea, pentru că aceste echipamente sunt folosite optim împreună cu aplicația Huawei Health, unul dintre smartphone-urile Huawei va avea și el un preț mai mic decât de obicei. Aceste produse vor fi disponibile la prețuri începând de la 199 lei și vor beneficia de reduceri de până la 400 de lei.

 

Pentru a beneficia de aceste reduceri, consumatorii interesați trebuie să intre pe www.huaweistore.ro, să adauge produsul în coș și să finalizeze comanda. Cei care doresc să afle primii care sunt produsele din ofertă sunt invitați să urmărească transmisiunea live pe canalele Huawei Mobile Facebook aici și  YouTube aici. Toate produsele din ofertă au stocuri limitate.

 

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com

 

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here