Bucuresti, Romania (13 ianuarie 2021) Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate tehnologiei, organizat pentru prima data ca editie complet digitala – CES 2021 – se desfasoara in perioada 11-14 ianuarie 2021. ViewSonic Corp., lider global pe piata solutiilor de afisare, a anuntat ca monitorul portabil de 15.6” cu ecran tactil TD1655 a fost ales CES 2021 Innovation Awards Honoree la categoria Echipamente periferice si accesorii pentru Computere. ViewSonic se mandreste astfel cu distinctia primita de TD1655 pentru designul inovator si dotarile sale avansate in cadrul Premiilor CES pentru Inovatie – o competitie anuala, care premiaza designul exceptional si ingineria de top pe care se bazeaza produse incadrate in 28 de categorii.

Construit pentru calatorii de afaceri, profesionisti care lucreaza de la distanta si „nomazi digitali”, ViewSonic TD1655 este ideal pentru cresterea productivitatii in deplasari. Acesta adopta un format compact, foloseste un ecran cu diagonala de 15.6”, cantareste sub 1kg si are o grosime redusa, de numai 6mm. Datorita suportului de sustinere integrat si ecranului pivotabil, utilizatorii au posibilitatea de a ajusta unghiul de inclinare si de a folosi monitorul atat in mod peisaj, cat si in mod portret, ceea ce ii confera un plus de versatilitate, fiind in acest fel potrivit pentru o varietate mai bogata de scenarii de utilizare.

TD1655 nu are nevoie decat de un singur cablu pentru a reda continut furnizat de laptopuri, telefoane sau console pentru jocuri, conectivitatea USB-C cu suport pentru alimentare bidirectionala transformandu-l in solutia perfecta pentru imbunatatirea productivitatii independent de locatie si de sistemul de calcul folosit. Folosindu-se de interfata USB-C, monitorul poate alimenta dispozitive mobile (pana la 60W), chiar in timp ce el este alimentat cu energie de la un Power Bank sau de la alimentatorul de 60W furnizat in pachet. De asemenea, mai trebuie adaugat ca este compatibil cu mai multe sisteme de operare, precum Windows, Android, Chrome, si Mac OS.

Datorita husei magnetice de protectie, care joaca si rol de suprafata de fixare, dar si designului robust, cu carcasa metalica si suport din aluminiu, TD1655 este un echipament deosebit de rezistent. Mai mult decat atat, ecranul este confectionat cu un nivel de rezistenta H6 si este prevazut cu suprafata rezistenta la zgarieturi, ce il protejeaza, chiar si in cazul contactului cu cheile. Controlul tactil recunoaste pana la 10 atingeri simultane si imaginile la rezolutie 1080p sunt redate clar, datorita suprafetei care reduce reflexiile luminoase, astfel ca utilizatorul beneficiaza de cea mai buna experienta, indiferent ca vizualizeaza continut sau realizeaza schite sau isi ia notite cu ajutorul Stylus-ului disponibil in pachet.

 

Despre ViewSonic

Fondata in anul 1987 in California, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale, ce activeaza in peste 100 tari. Folosindu-se de spiritul sau inovator si de viziunea sa, ViewSonic creeaza hardware si solutii software complexe, printre care monitoare, video-proiectoare, sisteme de afisare publica digitala, solutii de afisare interactive ViewBoard si ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 30 ani de experienta pe piata solutiilor de afisare, ViewSonic s-a impus prin furnizarea de solutii fiabile pentru educatie, intreprinderi, consumatori si profesionisti si prin sustinerea utilizatorilor sa “Observe diferenta.” – ”See the Difference.”

Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati www.viewsonic.com

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here