ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță disponibilitatea radarului AXIS D2110-VE, un dispozitiv de securitate inteligent care utilizează o tehnologie radar avansată pentru acoperirea unei arii extinse și pentru furnizarea poziției exacte și a vitezei obiectului urmărit. Dispozitivul este ideal pentru protejarea în afara orelor de program a spațiilor în diferite modalități de instalare la exterior, precum zonele industriale sau pentru monitorizarea parcărilor și a docurilor de încărcare.

Datorită sistemului de analiză integrat care utilizează algoritmi de machine learning și deep learning, dispozitivul poate detecta, clasifica și urmări cu acuratețe persoanele și vehiculele, asigurând o rată scăzută de generare a alarmelor false.

În plus, portul suplimentar PoE, cu care este prevăzut dispozitivul permite conectarea și alimentarea facilă a dispozitivelor externe, cum ar fi o cameră pentru verificare vizuală sau o goarnă de rețea pentru difuzarea de la distanță a mesajelor de avertizare și descurajarea activităților nedorite.

Caracteristicile principale includ:

  • Arie extinsă de acoperire de 180 de grade;
  • Algoritmi de analiză încorporați;
  • Detecție continuă și precisă 24/7, cu o rată scăzută de producere a alarmelor false;
  • Funcționalități avansate de colaborare a mai multor dispozitive inteligente;
  • Port PoE suplimentar pentru alimentarea unor dispozitive anexe.

 

Pe lângă procesorul Axis de nouă generație, acest produs accesibil include funcții de securitate îmbunătățite, precum firmware semnat digital și procedură de inițializare securizată. În plus, funcția de colaborare a mai multor dispozitive inteligente permite utilizarea mai multor radare în același spațiu. Spre exemplu, este posibilă montarea a două radare spate în spate, pentru a oferi o acoperire totală de 360 de grade. Radarul de securitate este disponibil prin intermediul rețelei de parteneri ELKO România și poate fi integrat în diferite scenarii de implementare alături de camere video Axis și aplicații specializate de tip VMS.

Aflați mai multe informații despre radarul AXIS D2110-VE.

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de rețea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediul în Suedia, listată la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com

 

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 40.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2019 s-a ridicat la 1.883 de milioane USD (1.682 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, soluții smart building și smart city – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom. Mai multe informații: www.elko.ro

 

Contact:

First PR Agency

Monica Muscă

[email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here