Cognizant Softvision, lider în dezvoltarea produselor software, a anunțat că va fi “Main Partner” la DevCon Live 2020, cel mai amplu hub de evenimente online din România dedicat pasionaților de tehnologie va avea loc în perioada 3 – 28 noiembrie.

 

Cognizant Softvision va fi prezent la DevCon Live 2020 prin speakeri cu vastă experiență, din comunitățile tehnice de Java, JavaScript și Web & Mobile, care vor susține prezentări tehnice, dar și webinarii practice de tipul masterclass-urilor. Cognizant Softvision va găzdui și un stand virtual, unde experți tehnici vor răspunde la întrebările participanților interesați de tehnologii de ultimă generație, proiecte și leadership, precum și oportunități de carieră.

 

Cognizant Softvision recrutează activ specialiști de nivel middle și senior, concentrându-se pe tehnologii precum Java, JavaScript și DevOps. Compania continuă căutarea de noi talente în toate cele cinci orașe unde este prezentă: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Baia Mare.

 

Cognizant Softvision a participat activ la evenimente virtuale anul acesta și a organizat propriile evenimente online și webinarii. În septembrie, compania a organizat cea de-a șasea ediție a “Programmers’ Week” – un eveniment online de cinci zile, cu peste 135 de tech talks, keynote-uri și panel-uri despre tendințele tehnologice actuale, susținute de experți tehnici și de business ai companiei din întreaga lume.

 

Echipa Cognizant Softvision s-a adaptat rapid la condițiile actuale și a lucrat remote încă de la începutul pandemiei, cu decizia de a continua astfel cât timp situația o va cere.

 

Anul acesta am traversat o perioadă unică, având în vedere că echipele noastre din România au lucrat în întregime de acasă în timpul pandemiei. Am recrutat activ specialiști IT din toate tehnologiile și suntem foarte mândri de colegii din toate studiourile noastre care s-au dovedit a fi implicați și consecvenți, chiar și în condiții actuale dificile”, a declarat Mihai Constandiș, Head of Romania Studios la Cognizant Softvision și Country Manager.

 

 

Despre DevCon Live 2020

 

DevCon Live reprezintă cea mai mare serie de evenimente online dedicate comunității IT&C din România. Timp de 4 săptămâni, în perioada 3-28 noiembrie, evenimentele organizate sub umbrela DevCon Live vor oferi participanților un conținut tehnic de calitate și subiecte de noutate pe teme precum: Java, JavaScript, Web & Mobile și Cybersecurity.

 

Parte din DevTalks România și inspirat de DevTalks Reimagined, prima și cea mai mare expo-conferință online din România dedicată tehnologiei, DevCon Live propune în fiecare săptămână  a lunii noiembrie o experiență complexă pentru participanți. Astfel, evenimentul devine o resursă pentru comunitatea IT prin conferințe, masterclass-uri, workshop-uri, evenimente personalizate și hackathonele DevHacks, dar și zona expozițională ce va include standuri virtuale și multe activități interactive – toate concepute pentru a aduce cea mai bună experiență de învățare și networking pentru comunitatea IT din România și nu numai.

 

Despre Cognizant Softvision

 

Cognizant Softvision este lider în domeniul soluțiilor software, dezvoltând soluții și produse digitale complete care conectează marile branduri ale lumii cu consumatorii finali. Cognizant Softvision colaborează cu unele dintre cele mai mari branduri din lume, oferind inovație sustenabilă, agilitate și conexiune care inspiră angajament și transformarea business-ului. Cognizant Softvision are o echipă de peste 3.000 de profesioniști în domeniul dezvoltării de produse software: product, design și engineering, într-o rețea de studiouri globale din nouă țări de pe cinci continente. Mai multe informații pe: www.cognizantsoftvision.com

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here