Construite pentru cei care călătoresc mult în scop de afaceri, precum și pentru cei care lucrează remote sau noua categorie de nomazi digitali, aceste monitoare portabile completează laptopurile și tabletele cu spațiu suplimentar de afișare

 

ViewSonic Corp., lider global pe piața soluțiilor de afișare, introduce modele de monitoare portabile în portofoliul său de ecrane premiate. Construite pentru a spori productivitatea pentru oamenii aflați în mișcare, ecranele TD1655 și VG1655 pot fi cuplate la laptop sau tabletă. Astfel, datorită spațiului virtual de lucru mai mare utilizatorii pot deveni mai eficienți. Fie că lucrați la distanță și trebuie să distribuiți conținut, ori călătoriți în scop de afaceri și aveți nevoie de un ecran suplimentar, monitoarele portabile de la ViewSonic permit celor care le folosesc să vadă și să facă mai mult.

ViewSonic TD1655 este un ecran cu touchscreen capacitiv cu 10 puncte de atingere. Modelul oferă o experiență naturală de scriere și navigare simplificată. VG1655 transmite culori realiste datorită ecranului cu protecție anti-glare. Ambele monitoare portabile vin cu două porturi USB C pentru transmisia de date rapidă, flux audiovizual, dar și pentru alimentare de până la 60W.

 

Monitoare Portabile

TD1655 – Display Portabil cu Touchscreen

  • Monitor portabil cu touchscreen capacitiv de 16 inches și rezoluție 1080p (1920×1080)
  • Ecran touchscreen capacitiv cu 10 puncte tactile pentru o experiență veritabilă de scris (stylus inclus)
  • Design cu ramă imperceptibilă pe 3 laturi
  • Conectori incluși: două porturi USB C și mini-HDMI
  • 6 inch grosime și o greutate de 800 de grame

VG1655 – Monitor Portabil

  • Monitor portabil de 16 inches și o rezoluție de 1080p (1920×1080)
  • 6 inch grosime și greutate de 800 de grame
  • Conectori incluși: două porturi USB C și mini-HDMI
  • Picior de susținere încorporat pentru orientare portrait și landscape
  • Husă pentru ecran inclusă

 

Hasan Koçyiğit, Manager Regional ViewSonic pe Europa Centrală și de Est și Turcia a declarat: „Monitoarele portabile ViewSonic sunt ideale pentru utilizatorii care au nevoie de mai mult spațiu de ecran pentru a își spori eficiența muncii. Modelele TD1655 și VG1655 cântăresc sub un kilogram și au o grosime de aprox. 1.5 cm. Aceste monitoare ultra-portabile sunt convenabil de transportat, încăpând ușor în orice ghiozdan, geantă sau servietă.”

Videoclip Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=BAYLPT5n1Yc

 

 

Despre ViewSonic

Fondată în anul 1987 în California, ViewSonic este o importantă companie producătoare de echipamente și soluții de afișare, lider în dezvoltarea de tehnologii vizuale, cu o experiență în domeniu de peste 30 ani. Datorită spiritului inovator și viziunii sale, ViewSonic contribuie la interconectarea mondială cu ajutorul unui portofoliu de soluții de afișare profesionale, care îmbunătățesc semnificativ modul în care utilizatorii lucrează, colaborează, comunică și se conectează. Gama de produse include monitoare LED, ecrane comerciale interactive, ecrane tactile, videoproiectoare, dispozitive client cu dimensiuni reduse și ecrane interactive ViewBoard, precum și ecosystemul software myViewBoard. ViewSonic și-a câștigat de-a lungul celor 30 de ani o poziție puternică în livrarea de soluții inovatoare și solide pentru domenii precum educația, antreprenoriatul, consumer și profesioniști în prelucrare foto-video, ajutându-și clienții să vadă diferența, sub deviza “See the Difference.” Pentru mai multe informații despre ViewSonic, vizitați pagina ViewSonic.com și urmăriți pe Facebook, YouTube și Twitter.

 

# # #

 

 

*Serviciile suplimentare sunt excluse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here