Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a anuntat recent lansarea modelului AXIS P1455-LE, o camera de tip bullet cu functii multiple care ofera o rezolutie HDTV 1080p cu o recurenta a cadrelor de pana la 60 fps. In scenariile cu o dinamica sporita, acest model ofera o claritate si utilitate ridicata a imaginii datorita performantelor optice, dar si a procesorului de generatie noua ARTPEC 7.

 

Aceasta camera, adecvata pentru utilizarea la exterior, dispune de tehnologia Axis Forensic WDR, putand capta imagini de inalta calitate in scenarii in care exista atat zone puternic luminate, cat si zone intunecate. Axis Lightfinder 2.0 capteaza imagini clare color pentru a fi utilizate cu succes de catre operatori in conditii de luminozitate scazuta. Suplimentar, in conditii de intuneric deplin, echipamentul este dotat cu tehnologia Axis OptimizedIR ce permite supravegherea la o distanta de pana la 40 de metri, cu un nivel ridicat de acuratete a imaginii.

O functionalitate relevanta a acestei camere este expunerea care se adapteaza la miscare, in acest fel reducand semnificativ neclaritatea generata de dinamica obiectelor din scenariu. Iar cu AXIS Object Analytics se pot detecta si clasifica persoane si vehicole. Tehnologia edge-to-edge integrata in acest echipament permite detectarea tuturor echipamentelor disponibile Axis de retea, inclusiv asocierea inteligenta cu dispozitive audio pentru o comunicare bidirectionala. In acest fel se pot inregistra fluxuri audio / video din cadrele definite si, la nevoie, se pot transmite mesaje pentru descurajarea eventualelor amenintari. Toate aceste functionalitati sunt adaptate cerintelor actuale ale pietei.
Caracteristicile principale includ:

  • Lightfinder 2.0, Forensic WDR si OptimizedIR;
  • Tehnologie edge-to-edge;
  • Expunere adaptabila la miscare;
  • Securitate sporita precum protectie la atacurile cibernetice, firmware semnat si procedura de initializare securizata;
  • Tehnologie Zipstream cu suport atat pentru H.264, cat si H.265.

Noul standard international IEEE 802.1AR defineste procedurile prin care se poate automatiza in siguranta identificarea dispozitivelor dintr-o retea. Aceste masuri de securitate sunt implementate in produsele Axis prin tehnologiile Axis Edge Vault si Axis Device ID. Axis Edge Vault gestioneaza cu un nivel de criptare avansat certificatele stocate pe echipament, pastrandu-le criptate inclusiv in perioada utilizarii lor. Camerele AXIS P1455-LE folosesc aceste tehnologii pentru procesul de autorizare in retea.

Tehnologia Axis Zipstream cu suport pentru H.264 si H.265 reduce semnificativ necesarul de latime de banda si capacitatea de stocare. Acest model de camera va fi disponibil prin intermediul retelei de distributie Axis din luna octombrie 2020. Mai multe informatii despre camera de retea AXIS P1455-LE gasiti in video si la link.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS.

Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here