București, 21 mai 2020 – ViewSonic Corp., lider global pe piața soluțiilor de afișare, extinde portofoliului de produse ELITE, create pentru gaming prin lansarea seriei de monitoare XG05. Noile produse de gaming, alături de software, asigură cea mai bună experiență pasionaților de jocuri polivalenți, putând deservi cu succes o varietate largă de configurări și stiluri de viață.

 

Gama de monitoare de gaming XG05

Gama de monitoare de gaming XG05 a debutat cu modelele XG2405, de 24” și XG2705, de 27”. Acestea oferă o combinație optimă de elemente esențiale pentru gaming și accesibilitate. Ambele modele sunt echipate cu panouri IPS cu rezoluție Full HD (1920×1080) și design cu ramă deosebit de îngustă pe 3 laturi, ceea ce facilitează o experiență captivantă în configurații multi-monitor. Iar datorită ratei de reîmprospătare de 144Hz, timpului de răspuns de 1ms (MPRT) și tehnologiei AMD Radeon FreeSync, pasionații de jocuri beneficiază de toate instrumentele eficiente, care le pot asigura victoria în jocul preferat.

 

Culori vii prin tehnologia IP

Tehnologia IPS, în combinație cu rata de reîmprospătare de 144Hz și cu timpul de răspuns de 1ms, le asigură pasionaților de jocuri răspunsul rapid la comenzi de care au nevoie și calitatea vizuală mult dorită. Iar unghiurile largi de vizualizare sunt perfecte pentru campanii co-op, configurații pentru streaming și stații desktop multifuncționale.

 

Claritatea imaginilor în mișcare

Timpul de răspuns de 1ms reduce semnificativ fenomenul de încețoșare a imaginilor în mișcare, ceea ce îmbunătățește considerabil claritatea și efectele de umbrire sau de degradare a culorilor.

 

144HZ – Control perfect

Rata de reîmprospătare a ecranului de 144Hz permite un control la nivel esports, ceea ce garantează o experiență de gaming fluidă.

 

Funcționare la unison

Tehnologia AMD FreeSync sincronizează rata de reîmprospătare a monitorului cu performanțele plăcii video, eliminând în acest fel fenomenul de sfâșiere a ecranului, ceea ce fluidizează experiența de gaming.

 

 

Jocuri fără limite

Prin designul elegant, cu ramă deosebit de îngustă pe 3 laturi, proporția suprafeței utile este minimizată. Este cu mult îmbunătățită experiența vizuală prin configurațiile multi-monitor, care sunt utilizate deseori pentru crearea de conținut sau streaming.

Pentru mai multe informații despre ViewSonic, vizitați pagina ViewSonic.com și urmăriți pe Facebook, YouTube și Twitter.

 

# # #

 

Despre ViewSonic

Fondată în anul 1987 în California, ViewSonic este o importantă companie producătoare de echipamente și soluții de afișare, lider în dezvoltarea de tehnologii vizuale, cu o experiență în domeniu de peste 30 ani. Mulțumită spiritului inovator și viziunii sale, ViewSonic contribuie la interconectarea mondială cu ajutorul unui portofoliu de soluții de afișare profesionale, care îmbunătățesc semnificativ modul în care utilizatorii lucrează, colaborează, comunică și se conectează. Gama de produse include monitoare LED, ecrane comerciale interactive, ecrane tactile, videoproiectoare, dispozitive client cu dimensiuni reduse și ecrane inteligente.

 

# # #

 

*Procentajele sunt calculate cu ajutorul specificațiilor furnizate de producătorii de panouri și au fost rotunjite ca cea mai apropiată valoarea întreagă. Valorile reale pot varia cu până la 1%, în funcție de modul de culoare folosit. Acest comunicat de presă conține afirmații despre viitor, care reflectă așteptările companiei cu privire la evenimente viitoare. În realitate, evenimentele pot suferi modificări considerabile față de estimările din acest document. Notă de subsol privind mărcile comerciale: ViewSonic și mărcile comerciale ViewSonic sunt mărci sau mărci înregistrate ale ViewSonic Corporation în Statele Unite și/sau alte țări. Toate celelalte nume de companii și mărci comerciale menționate în acest document reprezintă proprietatea companiilor respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here