PocketBook prezintă mult așteptatul succesor din seria Aqua – e-readerul impermeabil și rezistent la praf în atractiva culoare azur – PocketBook Aqua 2. Acum cu iluminat frontal, ecran tactil HD, posibilități de ieșire audio, modul wireless Wi-Fi și 17 formate acceptate, noul dispozitiv are toate funcționalitățile necesare pentru a oferi o experiență de citit avansată.

PocketBook Aqua 2 are un punctaj IP57 (Protecție împotriva factorilor externi) conform sistemului de clasificare internațional. Pentru un utilizator, acest lucru înseamnă că PocketBook Aqua este protejat contra pătrunderii prafului și poate fi scufundat în apă la un metru adâncime fără niciun pericol pentru dispozitiv. Aceste caracteristici unice garantează cel mai relaxant citit posibil oriunde, afară sau acasă. PocketBook Aqua 2 oferă cea mai largă varietate de opțiuni pentru locul perfect de citit – pe un iaht, pe plajă, lângă piscină sau relaxat, făcând o baie.

E-readerul stilat vine în culoarea tentană albastru azur cu umbre perlate. Culoarea încântătoare evocă amintiri plăcute a valurilor unei mări calde și favorizează intrarea într-o stare de spirit relaxantă în timpul cititului. Butoanele pentru răsfoirea paginilor convenabile și ergonomice sunt plasate pe panoul frontal  pentru utilizare confortabilă, când dispozitivul este ținut cu o singură mână. Suprafața fină a carcasei oferă senzații plăcute la atingere și previne amprentele.

Echipat cu ecranul de 6 inci E Ink Carta™ cu multisenzor capacitiv și rezoluție HD (1024×758 pixeli), noul e-reader oferă un contrast excelent și asigură cel mai mare confort pentru vederea utilizatorului. Spre deosebire de predecesorii săi, PocketBook Aqua 2 are iluminatul frontal asigurat de un LED încorporat, ceea ce garantează libertatea completă de a citi în orice condiții de iluminare.

8 GB de memorie internă permite păstrearea unei biblioteci digitale de câteva mii de e-book-uri, totul într-un dispozitiv de cântărește doar 180 grame.  Cu o baterie puternică Li-Ion polimer de 1500 mAh, dispozitivul oferă oportunitatea de a citi zi după zi, până la o lună, fără întreruperi pentru reîncărcare.

În afara accesoriilor standard, pachetul cu PocketBook Aqua 2 conține un adaptor audio micro USB, care face posibilă ascultarea fișierelor audio în format mp3 și utilizarea funcției Text-în-vorbire.

Pentru a oferi libertatea maximă în alegerea conținutului, PocketBook Aqua 2 acceptă 17 formate de cărți fără a fi necesară conversia și 4 formate de grafice – JPEG, BMP, PNG, TIFF.

Wi-Fi wirelees încorporat, alături de serviciile Dropbox și Send-to-PocketBook permit livrarea oricărui conținut electronic pe dispozitiv rapid și ușor, fără a fi necesară conectarea la un PC.  Tradițional pentru dispozitivele PocketBook, noul e-reader include dicţionarele preinstalate Abbyy® Lingvo pentru un citit comod şi în limbi străine.

PocketBook Aqua 2 – puterea de a rezista pentru cei încrezători și aventuroși!

E-readerele Pocket Book sunt disponibile in magazinele online partenere ale MGT Educationa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here