Un instrument ce deschide noi orizonturi în zona de comerț social:

Biano Studio face cumpărăturile online home & deco
distractive și captivante

Decembrie 2021

 

După ce a identificat nevoia clienților de a primi confirmare sau de a găsi inspirație pentru cumpărăturile de mobilă și decorațiuni, motorul de căutare online home & deco Biano a lansat Biano Studio.

Biano Studio este un instrument foarte ușor de folosit, rapid și intuitiv, care vă poate ajuta să creați designuri 2D pentru locuința dumneavoastră, chiar pe platformele locale Biano. Acestea se realizează într-o manieră facilă, selectând produsele favorite și aranjându-le după bunul plac. Odată salvat modelul, poate fi distribuit în comunitatea Biano Studio, dar și în social media.

Cum poate fi folosit Biano Studio pentru achizițiile home & deco

Venind în sprijinul clienților cu suport vizual complet pentru a facilita luarea unei decizii înainte de plasarea unei comenzi, Biano Studio oferă și alte componente cheie: inspirație reciprocă între pasionații home & deco, precum și posibilitatea de a influența alți clienți prin intermediul modelelor proprii.

Tehnologia din spatele acestui concept vine în sprijinul cumpărătorilor și are grijă de nevoile din segmentul home & deco, fiind intuitivă și făcând posibilă realizarea amenajărilor interioare cu doar câteva click-uri. Clienții trebuie să acceseze https://studio.biano.ro și să selecteze opțiunea „Adaugă un produs în Studio”. Ei vor alege mai apoi un anumit produs sau articole complementare, prin instrumentul suplimentar „Completează aspectul”.

Schițele pot fi distribuite în fluxul comunității Biano Studio sau pe conturile personale de pe rețelele sociale – în același timp, fiecare utilizator se inspiră din modelele create de utilizatorii Biano Studio. Urmăriți următorul videoclip explicativ pentru detalii: https://bit.ly/biano_studio_romania

Desigur, toate produsele folosite pentru a crea un design în Biano Studio sunt disponibile pentru achiziționare.

În viitor, Biano plănuiește să implementeze o nouă funcționalitate: utilizarea fotografiilor din casele utilizatorilor ca fundal pentru designurile Biano Studio.

Cum pot folosi magazinele online Biano Studio ca instrument de marketing eficient

Biano Studio vine atât în sprijinul clienților, cât și al eshop-urilor partenere. Acestea pot realiza propriile designuri și modele inspiraționale pentru clienții lor, pe care să le distribuie în comunitate. E un mod prietenos de promovare, în urma căruia toată lumea are de câștigat.

Un aspect important pe care magazinele online partenere ar trebui să-l ia în considerare: Biano Studio reprezintă o sursă de home design bazată pe comunitate. Îmbunătățindu-și propriile versiuni de design pentru locuințe, comercianții pot furniza clienților, noi sau fideli, un instrument util pentru o cercetare mai ușoară. Astfel, ei vor avea un rol mai activ, profund și concentrat în experiența clienților de cumpărare.

În concluzie, Biano Studio are potențialul unic de a deveni o platformă de social commerce, care stimulează tendința de social shopping.

Biano Studio și inteligența artificială

Performanța Biano Studio este influențată și de alte instrumente dezvoltate anterior de către Biano, cum ar fi tool-ul pentru căutarea produselor similare Biano sau noul instrument „Completează aspectul”, care a fost special conceput pentru Biano Studio. Cum se utilizează? Mai simplu decât ați crede: alegeți produsele care vă plac, iar mai apoi vi se vor recomanda alte produse care se potrivesc cu selecția realizată anterior. Un alt instrument folosit în realizarea designurilor Biano Studio este eliminatorul de fundal, care oferă un aspect frumos și crește calitatea modelului realizat.

„Realitatea augmentată este viitorul cumpărăturilor online de mobilă. Adesea, imaginile cu produse individuale nu sunt suficiente pentru clienții ce urmează să ia o decizie referitoare la achizițiile online, deoarece ei sunt interesați de complementaritate – ce merge cu ce.

De cele mai multe ori, cumpărătorii încearcă să completeze golurile din designul propriu accesând rețelele de socializare, pentru a găsi inspirație înainte de a cumpăra. Biano Studio simplifică acest proces obositor de cercetare și aduce comerțul social mai aproape de pasionații home & deco, pe platformele locale”, afirmă Michael Zelinka, Biano CEO.

 

                                                                           _ * _

 

Pentru mai multe informații sau alte solicitări, vă rugăm contactați:

Andreea Paleologu

Account Director

E: [email protected]

M: +40732 710 894
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here