Compania are în vedere investiții de circa 60 de milioane de euro pentru renovarea și modernizarea proprietății

 

 

București, 16 noiembrie 2021: Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe își consolidează portofoliul local și anunță achiziția hotelului Susai din stațiunea montană Predeal. Compania are în vedere investiții de circa 60 de milioane de euro pentru renovarea și modernizarea proprietății, care va deservi, ca și în prezent, segmentul hotelier.

Actualmente în fază de proiectare, viitorul proiect va purta numele de H Susai și va fi dezvoltat pe baza referințelor specifice conceptului internațional BIO & SPA hotel care presupune integrarea a cât mai multe elemente verzi, alimentarea complexului cu energie provenită din surse regenerabile, restaurante certificate organic, aprovizionate din surse bio, etc.. Proprietarea va trece printr-un amplu proces de transformare și țintește un standard de minim 5 stele. Odată finalizat, H Susai va fi administrat de un operator internațional, selectat ulterior de dezvoltator.

Hagag Development Europe este un jucător bine poziționat pe piața din București, în special pe segmentul rezidențial și în creștere pe cel de birouri, iar diversificarea ariilor pe care activăm rămâne una dintre direcțiile cheie de dezvoltare ale companiei. Această nouă achiziție reprezintă un pas important pentru consolidarea operațiunilor noastre în România, pavând calea către noi oportunități de business. În acest sens, urmărim să adaugăm în portofoliu noi active care să ne permită extinderea cu succes pe piața hotelieră locală.”, a spus Yitzhak Hagag, Cofondator și acționar al Hagag Development Europe.

Compania prospectează activ piața în cautare de noi active cu potențial investițional și de dezvoltare și are în plan extinderea către segmentul hotelier. Sunt vizate proprietăți localizate în zonele centrale ale celor mai reprezentative orașe din România, pentru care va investitorul va finanța lucrările de reconversie și modificările corespunzătoare transformării acestora în unități hoteliere de talie internațională.

*****

Despre Hagag Development Europe

Hagag Development Europe este un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale, comerciale și hoteliere în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și administrarea mai multor clădiri și proiecte situate în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului, precum și din alte zone alte țării, și este singurul jucător de pe piața locală care plasează investiții semnificative în dezvoltarea și creșterea segmentului de nișă al reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi, istorice, cu prezență arhitecturală unică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here