Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/arhitectura-cladire-depozit-domeniu-236705/

 

Activ Property Services este una companiile fanion în materie de consultanță imobiliară din România, prezentă pe piața de profil încă din anul 1993. Din aprilie 2020 este componentă a TCN Worldwide.

 

Compania are în portofoliu oferte de depozite în locații atractivă și la prețuri avantajoase. Dacă ești antreprenor merită ca să contactezi echipa ce lucrează aici: va fi încântată ca să te sfătuiască, să îți răspundă la toate întrebările pe care le ai!

Spații industriale închiriate, pentru un plus de flexibilitate!

Închirierea unor depozite Timișoara este o soluție excelentă atât pentru firmele mai vechi, cât și pentru cele mai tinere, fără o poziție deja foarte stabilă pe piață. Închirierea unui depozit le oferă mult mai multe posibilități decât situația în care ar decide, fix acum în pandemie, ca să își construiască propriul depozit industrial în Banat.

 

Când un antreprenor alege un spațiu depozitare de închiriat este pe deplin conștient că astfel se pot evita problemele legate de schimbarea locației companiei sau a zonei în care își desfășoară activitatea aceasta.

 

Atunci când compania decide să construiască un depozit, schimbarea locației va avea ca rezultat în afară de cheltuirea unor fonduri inițiale importante pentru construcția halei, eventual și altele ulterioare pentru demontarea acesteia. Atunci când se decide ca să se închirieze un depozit industrial în regiunea optimă din țară, nu mai există o astfel de problemă atunci când se schimbă locația sau zona de operare.

 

Dacă ar fi ca să ne referim la un caz particular, introducerea unei noi afaceri pe o piață nu este deloc ușoară în aceste vremuri pline de incertitudini, deci merită să se ușureze pe cât posibil celelalte probleme ce pot surveni și astfel să se minimizeze riscul de pierdere a capitalului investit. Închirierea unei hale de depozitare va economisi mult timp și va evita și complicațiile legate de formalități, de felurite probleme legale.

 

Comparând costurile închirierii unui depozit cu acelea referitoare la capitalul care trebuie investit în construcția de la zero a unei astfel de locații, se poate trage o concluzie simplă: este mai bine să închiriezi un depozit pentru firmă, cel puțin la începutul afacerii tale. Este o chestiune care ține de prudență.

 

Funcționarea companiei în mai multe locații diferite este, de asemenea, o problemă majoră. Într-o astfel de situație, construcția de depozite este în cele mai multe cazuri complet nerentabilă.

Închiriere unui depozit pentru firmă: avantaje

  • necesită o contribuție financiară mai mică;
  • crește gradul de flexibilitate de a schimba locația la nevoie;
  • riscurile financiare sunt mai mici;
  • se elimină diverse formalități complicate legate de construcție.

În plus, dacă ne referim la acele hale de depozitare de închiriat existente în portofoliul Activ Property Services, acestea:

  • sunt situate în locații convenabile;
  • prețurile de închiriere sunt atractive;
  • spațiile industriale în cauză dețin parcări mari și zone de manevră adecvate;
  • rampele de descărcare sunt amplasate ergonomic lângă depozite;
  • asigură accesul în condiții favorabile pentru toate tipurile de vehicule;
  • clienții beneficiază de asistență din partea personalului instruit.

 

Pentru detalii despre acestea și datele de contact Activ Property Services intră pe proprietati-industriale.ro!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here