Cel mai așteptat eveniment imobiliar al anului va avea loc în perioada 2- 4 OCTOMBRIE 2020 la Palatul Parlamentului, iar organizatorii Târgului Național Imobiliar au lansat deja si  edițiile TNI de anul viitor. Acestea vor avea loc în perioadele: 7-9 MAI și respectiv 10-12 SEPTEMBRIE  2021 în aceeași locație de excepție.

 Credem că atâta timp cât sunt respectate toate regulile de protecție și măsurile de siguranță impuse de autorități, persoanele interesate de evoluția pieței imobiliare merită să beneficieze de acces la oportunitățile actuale de investiții, chiar și în timpul pandemiei. Astfel, cel mai așteptat eveniment imobiliar al anului va avea loc în perioada 2-4 octombrie la Palatul Parlamentului. Pasiunea pentru imobiliare o avem de mult timp și încă din anul 2005 echipa BDOBC și-a asumat rolul de a conecta oferta imobiliară cu cererea prin intermediul evenimentelor marca Târgul Național Imobiliar TNI. În toți acești ani ne-a onorat să fim parteneri de business pentru marii jucătorii din imobiliare, rampă de lansare pentru companiile imobiliare aflate la început de drum, sprijin de încredere pentru cei aflați în campanii de brand awareness, colaboratori pentru presa de specialitate și «barometru de încredere» pentru persoanele interesate de achiziții imobiliare. Astfel, suntem bucuroși să anunțăm edițiile TNI de anul viitor, ce vor avea loc în perioadele 7-9 mai și respectiv 10-12 septembrie 2021, în aceeași locație.

În plus am lansat un program online de webinarii TNI cu teme de interes atât pentru profesioniștii din imobiliare, cât și pentru clienții finali, ce a fost primit cu mare entuziasm de întreaga comunitate.

De asemenea, prima aplicație mobilă dedicată unui eveniment imobiliar este acum îmbunătățită și oferă acces gratuit tuturor la cele mai recente ȘTIRI IMOBILIARE, NOUTĂȚI și INOVAȚII din domeniu. a comunicat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului Târgul Național Imobiliar TNI.

 

TNI : Gamă completă de oferte imobiliare

Cele mai căutate categorii de oferte imobiliare se regăsesc la ediția TNI din 2-4 octombrie: apartamente în centrul și nordul capitalei, imobile PREMIUM ideale pentru locuit și închiriat în București, Constanța, Brașov, Valea Prahovei, Cluj și celelalte zone de interes ale țării, proprietăți de lux și case de vacanță. Nordul capitalei este în continuare foarte atractiv pentru achiziții imobiliare, mai ales că atrage și foarte mulți chiriași, iar în cadrul târgului imobiliar TNI vizitatorii găsesc foarte multe oferte imobiliare în această zonă.

Spre exemplu Black Oak Developer & Contractor prezintă la Târgul Național Imobiliar două proiecte rezidențiale: Stegarului Boutique Apartments și Străulești Apartments, ce au avantajele unei locații excelente, compartimentări inteligente și finisaje de foarte bună calitate.

Cea mai mare agenție imobiliară din București, Pro Capital Development, având o  experiență de 30 de ani, participă în cadrul târgului imobiliar cu un portofoliu impresionant de proprietăți rezidențiale, comerciale și loturi de teren în capitală și județul ILFOV, oferind în plus vizitatorilor TNI servicii de evaluare imobile, asigurări de locuințe, cadastru și intabulare, finanțare directă, precum și consilierea gratuită.

HILS Pallady Apartments este un nou ansamblu rezidențial plin de culoare, conectat la rețeaua de transport a Bucureștiului, fiind amplasat la doar 50 de metri de stația de metrou Anghel Saligny, dar și lângă stații de tramvai și autobuz. HILS Pallady Apartments va fi format din 12 blocuri, totalizând aproape 2.000 de apartamente ce pot fi achiziționate și cu rate direct la dezvoltator.

Cel mai ambițios proiect al Metropolitan Developments, Crown Towers, va fi prezentat în premieră la TNI 2020. Conceptul de mixt-use din zona Herăstrău, plasat pe segmentul ultra-premium, va avea 236 de apartamente, spații de birouri, retail și agrement, va deveni un simbol al Bucureștiului și va crea un nou standard pe piața de lux din România.

 

TNI: Eveniment cu participare INTERNAȚIONALĂ!

Pentru că Târgul Național Imobiliar TNI nu este doar cel mai mare eveniment de profil din România, ci și unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, la eveniment participă profesioniști imobiliari din toată lumea.

Continuând traditia începută anul trecut, TNI își extinde cooperarea internațională în 2020. Pe lângă Partenerul strategic NAR (National Association of REALTORS, SUA), TNI se va bucura de prezența altor Asociații și Federații imobiliare din Europa. De asemenea, standurile târgului vor promova propriețăti din diverse țări, incluzând Bulgaria, Spania, Cipru, Grecia și altele. Vom continua inițiativa Conferințelor TNI în zona dedicată special, cu numeroase prezentări de proiecte și produse imobiliare, pentru a completa experiența vizitatorilor și participanților la această manifestare de prestigiu în domeniul imobiliar românesc.” a declarat Dan A. Negulescu, REALTOR®, Residential Real Estate Agent, CIPS, TRC, SRS, CRS, ABR.

 

Cihanara Tourism & Investment, cea mai mare și prestigioasă agenție imobiliară din Ciprul de Nord, prezintă oportunități de investiții, și este pregătită să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor și cerințelor potențialilor clienților: de la organizarea unei excursii gratuite de vizionare a proprietăților, până la ghidarea clienților în timpul inspecției proprietății în conformitate cu cerințele lor.

 

Prime Realty Marbella va prezenta în cadrul ediției TNI proprietăți imobiliare de lux situate în zona de sud a Spaniei, iar Kourtidis Group va propune românilor să investească în imobile amplasate în nordul Greciei.

 

Investiții ample în turismul românesc, prezentate la TNI

Grupul de firme cu capital exclusiv românesc Nordis Group va lua parte la evenimentul din luna mai, unde va întâmpina vizitatorii cu o modalitate de investiție inedită, hoteluri de 5 stele în care se pot cumpăra camere. Aceste hoteluri sunt construite pentru a încuraja dezvoltarea turismului românesc.

Nordis Group crede cu tărie în potențialul turistic din România, iar primele destinații de vacanță în care anunțăm deja prezența sunt litoralul Mării Negre, stațiunea Mamaia și zona de munte, în stațiunea Sinaia. Nordis Mamaia, va fi cel mai mare hotel de 5***** de pe litoralul Mării Negre, având 640 de camere și cel mai mare SPA de la Marea Neagră, compus din piscină interioară și exterioară, sală de fitness, jacuzzi, aromaterapie, saune etc. În plus, cinematograful, ballroomul, galeria comercială cu branduri de lux și două restaurante te vor aștepta cu porțile deschise. Nordis Sinaia, va fi cel mai mare hotel de 5***** din celebra stațiune montană. Fiind poziționat în zona centrală, aproape de Cota 1.400 și de Gondolă, hotelul va avea 240 de camere și va completa perfect peisajul natural, prin servicii, facilități premium și cel mai mare SPA din zona montană.” a mărturisit Alexandru Mihai, Senior Partner & Sales Director Nordis Group.

 

Pentru a fi la curent cu toate știrile, noutățile și oportunitățile imobiliare te invităm să descarci GRATUIT aplicația de mobil TNI, ce este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOSIar dacă esti direct implicat în piața imobiliară, contactează organizatorii TNI chiar ACUM pentru cea mai bună ofertă de participare la evenimentele din 2020 și 2021 !

Târgul Național Imobiliar TNI

Evenimentul de referință al pieței imobiliare din România

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR), Cihanara Tourism & Investment LTD, Prime Realty Marbella, Kourtidis Group

Parteneri: Pro Capital, Straulesti Apartments, Hils Pallady Apartments, Imobiliare.ro

Powered by Imopedia.ro;

Eveniment realizat cu sprijinul: HomeZZ.ro

Parteneri Media: Curierul Național; Titirez.ro; Real Estate Magazin; Casa și grădina;  Agerpres; Mediafax; Bursa Construcțiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro;  Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here