Dezvoltatorul EcoVillas intră în a doua fază de construcție cu proiectul LOFT Green Apartments prin care își propune să aducă pe piață „primele apartamente din România care nu poluează”. 

Compania a finalizat primele 44 de apartamente și spații comerciale în proporție de 90%. Locuințele nu sunt racordate la gaze și folosesc un sistem de încălzire și de răcire cu pompe geotermice. Mai mult, acestea sunt alimentate cu energie regenerabilă, fiind gândite pentru a reduce spre zero impactul asupra mediului și dispun de un sistem inteligent de ventilație.

Dezoltatorului susține, totodată, că pe timpul lunilor de iarnă costurile se reduc cu 90% față de un apartament standard, grație sistemului de încălzire utilizat.

„Încălzirea într-o lună de iarnă este 1 leu/mp. Asta înseamnă că la trei camere în luna ianuarie locatarii vor plăti cel mult 70 de lei încălzirea. Există în fiecare apartament un sistem de încălzire prin pardoseală, iar pierderile de căldură sunt reduse la zero datorită izolației foarte bune. Geamurile sunt și ele speciale pentru apartamente pasive, deși sunt foarte mari nu pierd căldura din locuință”, a declarat Gabriel Focșeneanu, managerul proiectului.

LOFT Green Apartments este localizat la marginea Bucureștiului, în Mogoșoaia, și include în curtea complexului prize pentru mașini electrice, parcări pentru biciclete și un loc de joacă.

Proiectul va cuprinde la finalizare trei blocuri cu 154 de apartamente cu 1,2 și 3 camere. Investiția este estimată la 10 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here