Brandul Tomis Villa participă la Târgul Național Imobiliar TNI, ediția din 8 – 10 Mai 2020 cu o ofertă specială: discount de 10 % la apartamentele de la malul mării!

Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul construcţiilor, compania Magenta Construct –Tomis Villa este recunoscută pentru seriozitatea şi lucrările de calitate puse la dispoziţia clienţilor . Amplasat în zona centrală a orașului Constanta și la 200 de metri de plajă, Tomis Villa Center încurajează un stil de viață exclusivist, dedicat confortului și stării de bine. Ansamblul păstrează rigoarea și standardele înalte de calitate în construcții pe care le practicăm, urmând să se transforme într-o oază de confort și armonie pentru viitorii proprietari.

Tomis Villa Promenada din Mamaia Nord este cel mai recent proiect al companiei. Proiectul se adresează persoanelor care își doresc să trăiască un stil de viață relaxant în imediata vecinătate a mării. Un accent special se pune pe calitatea finisajelor și a dotărilor, astfel încât experiența de confort și siguranță să fie una desăvârșită. Cele 3 imobile din componenţa Tomis Villa Promenada au fost gândite să ofere locatarilor o experiență bazată pe siguranță și calitate, iar pentru asta, au fost incluse în procesul de construcție doar materiale și dotări de calitate superioară.Termenul de finalizare și predare pentru imobil C2 este stabilit pentru August 2020.

Vă aşteptăm la standul nostru Tomis Villa Promenada din cadrul Târgului Național Imobiliar TNI, în perioada 8-10 Mai  2020, la Palatul Parlamentului.

www.tomisvilla.ro / [email protected] / +40723334234

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here