După proiectele rezidențiale Pipera Vlad Tepeș și Parc du LAC – Băneasa – Grădina Zoologică, ambele vândute integral în primele șase luni de la apariția pe piață, antreprenorul român Andrei Iușut lansează VARȘOVIA 6, în zona Capitale – Dorobanţi din București, lângă Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi, pe strada Varșovia nr. 6. În acest nou proiect semnat de arhitectul Cristian Corvin se vor investi 14 milioane de euro.

Un obiect urban care transmite un sentiment de intimitate și căldură umană, având linii blânde și personale. O clădire care să se integreze armonios în țesutul eclectic al zonei, care denotă modernism clasic și solid, fără vârstă. Un imobil cu o coloană vertebrală modernă care să îmbătrânească frumos și lent alături de casele istorice din cartier, să capete o patină chic, cu o uzură minimă a detaliilor de fațadă, dar și a finisajelor interioare. Varșovia 6 reprezintă toate aceste elemente„, a declarat Andrei Iușut, deținătorul dezvoltatorului imobiliar La GLOIRE.

Varșovia 6 înseamnă 17 apartamente super-premium: cel mai mic, cu două camere, are 134 metri pătrați construiți, iar cel mai mare cu cinci camere, o suprafață de 288 metri pătrați construiți. Există și două penthouse-uri la al patrulea etaj, fiecare cu 397 metri pătrați construiți.  Prețul unui metru pătrat construit variază între 3200 de euro și 4500 de euro.

Printre punctele forte ale clădirii se numără automatizarea, izolarea fonică perfectă, dotările menite să asigure o calitate impecabilă a somnului (controlul câmpului electrostatic, parchet ecologic care se autoregenerează, purifică aerul și previne problemele respiratorii) și eficiența energetică. În plus, fiecare apartament de la parter va avea grădini între 53 și 243 de metri pătrați, va exista o promenadă comună verde și alte spații verzi vor fi amplasate pe verticala calcanelor vecine. În ceea ce privește finisajele, imobilul beneficiază de fațade placate cu piatră Salzburg, lambriuri și pardoseli din lemn exotic. Cei care achiziționează apartamente se pot muta în decembrie 2020.

Andrei Iușut este un antreprenor cu experiență pe piața din România, cunoscut pentru dezvoltarea afacerii de familie Divan Group (ce include brandurile Divan, rețeaua fast food Divan Express și restaurantele Meze Taverna și Kuzina, toate plasate în zona centrală a Bucureștiului). El a vândut toate operațiunile la începutul anului 2017.

***

Despre La GLOIRE

La GLOIRE este un fond de investiții românesc cu capital privat, având parteneri companii și corporații cu capital privat. Investim în principal în domeniul imobiliar, fiind activi în sudul și sud-estul Europei. Strategia noastră este să oferim soluții pentru creșterea și aportul de valoare adăugată pentru capitalul clienților noștri și să oferim o bază stabilă pentru investiții pe termen lung, cu risc scăzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here