Compania românească EcoVillas a finalizat în proporție de 90% primele 44 de apartamente și spații comerciale din România 100% ecofriendly din proiectul LOFT green apartments. Locuințele nu poluează, fiind primele apartamente care nu sunt racordate la gaze și folosesc un sistem de încălzire și răcire cu pompe geotermice. Totodată apartamentele  sunt alimentate cu energie regenerabilă, acestea fiind gândite pentru a reduce spre zero impactul pe care îl au asupra mediului și promovează un stil de a trăi pentru viitorii locatari.

Nu suntem la primul proiect de acest gen dezvoltat în Romania. Ecovillas a mai construit alte 32 de case pasive cu pompe de căldură  finalizate în anul 2016. Acestea s-au bucurat de un real succes fiind vândute în întregime, iar valoarea lor a crescut deja cu 35% de la darea în folosiță. Demararea proiectului LOFT a fost un act de curaj din partea noastră pentru că ne adresăm altui tip de clienți, clienții de apartamente care sunt diferiți de cei de case. Apartamentele pasive sunt cu adevărat o investiție pentru că aduce reduceri de costuri lunare și confortul unei locuințe smart. (GABRIEL FOCȘENEANU – manager proiect)

Apartamentele au cele mai mici costuri cu întreținerea datorită pompelor geotermice

Proiectul LOFT green apartaments nu poluează deoarece folosește un sistem de încălzire și răcire bazat pe pompe geotermice. Practic, locuințele nu sunt racordate la gaz și sunt alimentate cu energie regenerabilă. Datorită sistemului de încălzire cu pompe geotermice, pe timpul iernii costurile lunare se reduc cu 90% față de un apartament standard.

Încălzirea într-o lună de iarnă este 1 leu/mp. Asta înseamnă că la trei camere în luna ianuarie locatarii vor plăti cel mult 70 de lei încălzirea. Există în fiecare apartament un sistem de încălzire prin pardoseală, iar pierderile de căldură sunt reduse la zero datorită izolației foarte bune. Geamurile sunt și ele speciale pentru apartamente pasive, deși sunt foarte mari, nu pierd căldura din locuință. . (GABRIEL FOCȘENEANU – manager proiect)

Proiectul LOFT green apartments folosește un sistem inteligent de ventilație pentru a aerisi locuința. Este un sistem smart ce aduce aer curat și proaspăt 24 de ore din 24 fără a fi nevoie să se aerisească.

Prize pentru mașini electrice, parc în curtea complexului și sistem de videointerfon comandat de pe smarphone

LOFT a fost gândit să aducă viitorii locatari mai aproape de natură, de aceea locația este lângă 87 de hectare de pădure unde exista inclusiv trasee pentru plimbări, iar alți 7.500 mp de zonă verde vor exista în curtea complexului. Amprenta la sol fiind de doar 25% din suprafață.

Când construiești apartamente verzi trebuie să te gândești că cei care le cumpăra iubesc natura, ei își doresc un stil de a trăi departe de agitația urbană, dar aproape de oraș. Așa am decis să construim în Mogoșoaia pentru că aici putem oferi zonă verde suficientă, calitate premium la un preț de apartament standard, plus tehnologie și inovație. . (GABRIEL FOCȘENEANU – manager proiect)

Complexul LOFT dispune și de prize pentru mașini electrice, parcări pentru biciclete și cărucioare, boxe, parcări subterane și supraterane, loc de joacă, acces facil către transportul în comun și magazine.

LOFT green apartaments este construit în stil industrial și promovează apartamente unice, niciunul nu seamănă cu celalalt. Compania Ecovillas investește 10 milioane de euro în construcția celor 3 blocuri ce vor avea în total 154 de apartamente cu una, două și trei camere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here