45% din cele 390 de apartamente disponibile în faza I au fost deja vândute

 

 

București, 08 august 2019: Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe, parte a HAGAG Group din Israel, demarează lucrările de construcție pentru cel mai amplu proiect rezidențial al său: H Pipera Lake. Din totalul de 390 de apartamente ce urmează a fi livrate în prima fază 45% au fost deja vândute.

 

Cu o investiție totală estimată la 90 de milioane de euro H Pipera Lake a primit autorizația de construcție și va fi dezvoltat în trei etape, pe o suprafață totală de teren de 57.000 metri pătrăți. Prima fază a construcției va livra 5 clădiri a câte 78 de apartamente de tip studio dublu, 2 și 3 camere și un regim de înălțime P+6E+7R. Unitățile vor avea suprafețe construite cuprinse între 55 mp şi 97 mp. Prima etapă a construcției va fi finalizată la finalul anului 2020.

 

Am decis să investim în România deoarece am simțit potențialul enorm al pieții și suntem convinși că H Pipera Lake va aduce un plus de valoare zonei de nord a capitalei. Ne bucurăm să începem construcția primei faze cu un grad de ocupare de 45%. Acest procentaj este expresia clară a interesului pe care oamenii îl manifestă vizavi de proiect, dar și o confirmare a faptului că piața este, în continuare, dinamică. România rămâne pentru noi o alegere strategică și plănuim să adăugăm noi proprietăți în portofoliul local al companiei, dar și să lansăm noi proiecte”, a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and board controller al Hagag Group.

 

H Pipera Lake este un proiect de mari dimensiuni, iar demararea lucrărilor de construcție marchează un moment important în extinderea companiei pe piața locală. Amplasat într-o zonă în continuă dezvoltare și care găzduiește astăzi mai mult de 1.200.000 de metri pătrați de spații de birouri, H Pipera Lake își propune să devină căminul ideal pentru toți cei care își desfășoară activitățile zilnice în cardul polului de birouri din vecinătate, dar și pentru persoanele care sunt în căutarea unei locuințe ferite de agitația orașului și totuși aproape de punctele de interes ale unui trai modern: supermaketuri, cetre comerciale, restaurante, etc.”, a adăugat Ana – Maria Pop, Chief Operating Officer în cadrul Hagag Development Europe.

 

BTD Construct a fost desemnat Antreprenor General al proiectului.

 

Suntem încântați de această nouă colaborare și ne bucurăm să lucrăm alături de un dezvoltator de talie internațională precum Hagag Group. H Pipera Lake este un proiect ambițios, care ne pune în valoare echipa și profesionalismul. Experiența de peste 16 ani a echipei BTD Construct & Ambient în domeniul construcțiilor și know-how-ul acumulat în cei șase ani de activitate și de proiecte finalizate cu succes constituie cartea noastră de vizită atunci când vorbim despre calitate, rezistență și design în construcții și reprezintă angajamentul nostru de a livra o lucrare executată la cele mai înalte standarde” a declarat CEO-ul companiei BTD Construct.

 

Dezvoltat pe malul lacului Pipera, H Pipera Lake va include în total 1.350 de apartamente dispuse în 17 imobile cu un regim de înălțime de S+P+6E+7R, deservite de peste 1.600 de locuri de parcare, spații verzi generoase, locuri de joacă, zonă de promenadă amenajată pe malul lacului, minimarket și farmacie amplasate în incinta ansamblului, dar și grădini proprii pentru apartamentele de la parter.

 

Despre Hagag Development Europe

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

 

Despre Hagag Group Israel

Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internaţional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive locații din Israel.

În ultimii ani Hagag Group a primit o serie de premii și dinstinctii, fiind aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar, numărând la activ peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv, cu mii de unităti rezidențiale de lux vandute.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here