Utilizează plantele din grădină pentru a stopa căderea părului.
 INGREDIENTE:-
 -1 litru apă plată;
 -70 gr. de rădăcini uscate de urzică;
 -70 gr. de rădăcini uscate de brusture.
 Se aduce apa la temperatura de fierbere într-o oală, apoi se adaugă rădăcinile uscate în apa fierbinte. Se fierb timp de 20 de minute. Se filtrează și se umple o sticlă cu lichidul. Masează-ți zilnic pielea capului cu acest preparat timp de o săptămână.
 ȘTIAI CĂ … Rădăcina de brusture este eficace în procesul de detoxifiere a organismului?
 Brusturele are proprietăți antibacteriene, detoxifiante, hipoglicemiante. Rădăcina de brusture a fost considerată drept cel mai important remediu pentru curățarea sângelui, încă din sec. al XVII-lea, iar cercetările recente confirmă acest lucru. Brusturele neutralizează radicalii liberi din sânge, ajută la eliminarea mult mai rapidă a ureei și a altor substanțe reziduale din organism, scade nivelul colesterolului și al trigliceridelor din sânge, curăță rapid și eficient colonul, spală rinichii, având un efect diuretic puternic, ajută la eliminarea surplusului de apă din organism.
Brusturele este o plantă destul de cunoscută în grădinile noastre. Fructele lui pline de țepi mici se agață  de haine noastre sau de părul animalelor destul de des.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here