București, 20 ianuarie 2021 – Groupama, unul dintre liderii pieței de asigurări din România, a obținut pentru al cincilea an consecutiv certificarea internațională Angajator de Top, acordată de Top Employer Institute din Olanda, cel mai prestigios institut din domeniu. Certificarea recunoaște calitatea practicilor de resurse umane din cadrul organizației, precum și instrumentele folosite în sprijinirea și dezvoltarea angajaților.

”Suntem mândri că, pentru al cincilea an consecutiv, și în context pandemic, am reușit să obținem Certificarea Angajator de Top. Cu atât mai mult cu cât compania noastră depune eforturi constante pentru a pune oamenii în centrul activității de business și pentru a dezvolta practici de resurse umane adaptate realității actuale, atât pentru colegii noștri, cat și pentru candidați. Suntem mândri de modul în care am implementat programul de Work From Home încă de acum 5 ani, având astfel continuitate pe timpul pandemiei, de modul în care reușim să menținem un mediu de lucru sigur pentru colegi și de felul rapid în care ne adaptăm și găsim modalități de a continua să fim aproape, indiferent daca suntem la birou sau acasă. Reușitele sunt cu atât mai valoroase atunci când sunt împărtășite cu cei din jurul nostru, mai ales atunci când ei sunt cei care ne inspiră zilnic să devenim mai buni. Așadar, le mulțumim colegilor noștri pentru încă un succes”, a declarat Judith Kis, Director Resurse Umane și Logistică, Groupama.

Institutul Top Employer acordă titlul de Angajator de Top în urma unei analize riguroase a politicii de resurse umane, a proceselor și practicilor, precum și a sistemelor informatice folosite în cazul strategiei de oameni, culturii organizaționale, managementului talentelor, oportunităților de dezvoltare profesională și programelor de învățare, competitivității pachetelor salariale și a beneficiilor acordate angajaților. Fiind aliniat la nevoile și realitățile prezente, procesul de certificare implică și sondarea unor aspecte legate de practicile de Work From Home, Hybrid Work, virtual hiring sau sustenabilitate în business.

Groupama este cel mai mare angajator din industria de asigurări din România, cu aproximativ 1400 de angajați, ceritificat ca Angajator de Top încă din 2018. Compania prioritizează încurajarea performanței și învățarea continuă, ca modalități de dezvoltare a echipei. Angajații au astfel acces la training-uri, coaching de specialitate, sesiuni de mentorat sau job shadowing și cursuri de specializare conform unor planuri de dezvoltare personalizate.

În plus, în contextul noilor condiții de lucru impuse de pandemia coronavirus, Groupama a pus la dispoziția angajaților instrumente esențiale pentru menținerea unui echilibru emoțional – un program de well-being care oferă acces la cursuri de nutriție, sport și stil de viață sănătos, consiliere psihologică oferită de un specialist psihoterapeut, sesiuni de coaching sau acces la sfatul medicului online și offline.

La toate aceste programe și inițiative se adaugă și campania de Employer Branding, CU BUNE ȘI CU RELE, care propune o perspectivă onestă atât asupra părților bune, dar și a celor mai puține bune și o abordare incluzivă, în care individualitatea fiecăruia este respectată și apreciată.

Mai multe informații despre certificarea Groupama sunt disponibile aici: Top Employer Institute

 

Despre Groupama:

Groupama, lider pe piaţa de asigurări din România, este recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 80,000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist si cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute.Mai multe informatii pe www.groupama.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here