Săptămâna trecută au avut loc ultimele două evenimente din seria Virtualized a acestui an: Robotic Process Automation- Adding process to performance și HR21. Tech Recalibration. 

Virtualized este primul concept de expo-conferințe B2B online din România, lansat în 2020, la începutul pandemiei, de către UNIVERSUM Events cu scopul de a facilita procesul de învățare continuă din mediul de afaceri chiar și în momentele în care evenimentele fizice nu se pot desfășura.

Acest concept de eveniment  are o structură complexă, formată din conferințe online orientate spre teme de actualitate, susținute de experți internaționali și locali, zonă expozițională, unde companii din diverse domenii își prezintă produsele și serviciile, panel-uri unde profesioniști internaționali și locali de top dezbat Live subiecte de actualitate din domeniile în care activează și pauze de networking, în timpul cărora participanții pot interacționa în timp real între ei sau cu reprezentanții companiilor partenere, accesând chat-ul. Astfel, un eveniment online realizat pe o platformă specializată simulează aproape perfect toate atributele unui eveniment fizic.

În cadrul evenimentelor Virtualized se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide din domeniile IT&Digital. Participarea la evenimentele din această toamnă a fost gratuită, pe bază de pre-aprobare.

Cele trei expo-conferințe din acest an au avut loc online, pe platforma MyConnector și au abordat trei subiecte în trend: securitatea cibernetică, automatizarea robotizată a proceselor de lucru și digitalizarea domeniului HR.

La Cybersecurity – Powerful security made simple din 15 aprilie, Robotic Process Automation- Adding process to performance din 29 septembrie și HR21. Tech Recalibration din 30 septembrie au participat 1494 manageri de top și specialiști din domenii de business precum IT, HR, Media, Retail, Auto, Telecom, Banking & Financial, Producție.

Astfel, 1084 companii de top din domeniul IT&Digital au fost prezente la dezbaterile online și au interacționat cu partenerii evenimentelor, printre care certSIGN, Metaminds, SPARK, ESET, Palo Alto Networks, LINKSOFT, Fortech, Wolf Theiss, TPA, Pluria, Luxoft și 3 MinutesJob.

Evenimentele au adus împreună 17 speakeri internaționali și 21 speakeri locali, dintre cei mai cunoscuți experți în domeniul lor de referință, ce au susținut 31 sesiuni interactive, studii de caz, sfaturi și recomandări foarte utile pentru participanți.

Printre aceștia se numără:

  • unul dintre cei mai importanți experți mondiali din domeniul securității cibernetice, al managementului riscurilor și al confidențialității, PAUL C. DWYER, Președinte, ICTTF (International Cyber Threat Task Force),
  • JOHN BAMBENEK, Președintele Bambenek Labs, o companie ce conduce operațiuni internaționale de investigare și urmărire a criminalilor cibernetici,
  • expertulul în RPA JUSTAS BRAZAUSKAS, Product Owner for Logistics Automation, Metso Outotec, cu peste 10 ani de experiență în leadership, management de proiect și consultanță în afaceri pentru companii internaționale,
  • ARMAND ANGELI, Președinte, RPA/Intelligent Automation/SSC committee, DFCG (the French CFO Network),
  • HEIKO FISCHER, Chief Troublemaker, Resourceful Humans
  • BRIAN JAMES FLORES, Talent & Organizational Development Consultant, Zoom Video, un adevărat vrăjitor în a descoperi și a valorifica talentele profesionale.

Organizatorii menționează că indiferent de situația pandemică, Virtualized va fi continuat sub aceeași formă, online, și pentru anul 2022, cu evenimente ce se vor concentra pe tematici actuale, în concordanță cu tendințele și cu nevoile mediului internațional de business. Acestea vor fi anunțate la finalul anului, pe www.virtualized.ro.

 

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale:

https://www.virtualized.ro/

https://www.instagram.com/virtualized/

https://www.linkedin.com/company/virtualized

https://www.facebook.com/Virtualized

Despre Universum 

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă din o serie de evenimente online, care au la bază tematici întâlnite deja la Bucharest Tech Week și GoTech World. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul manifest care se desfășoară de cinci ani în România și care reunește profesioniștii și pasionații de tehnologie.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și ,,casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.

MyConnector este un sistem integrat folosit la gestionarea fluxului de participanți, plecând de la înregistrarea online până la realizarea accesului în cadrul unui eveniment.

Târgul Imobiliarium Universitate reunește pe parcursul celor 2 zile peste 80 de proiecte rezidențiale noi. Evenimentul atrage ansambluri din sectoarele 3, 4, 5, 6 dar și câteva din sectoarele 1-2 sau județul Ilfov.

Virtual Events este o platformă dezvoltată de divizia MyConnector, care presupune transferul experienței unui eveniment din offline în online, fără să fie nevoie de prezența fizică într-o locație.

GOOD-FOOD.ro este un serviciu creat de UNIVERSUM și Lagoo Snagov. Este o variantă safe și sănătoasă de a comanda mâncare, bazată pe ingrediente proaspete și preparate gustoase, cu un cost avantajos și livrare gratuită.

Departe de agitația urbană, aflat la 20 de minute de București, la intrarea în Snagov Sat, pe malul lacului și înconjurat de pădure, Lagoo Snagov este o locație de evenimente completă, unde zona outdoor și indoor creează cadrul potrivit pentru orice tip de eveniment.

Event Park este primul spațiu în aer liber pentru evenimente desfășurate în condiții de maximă siguranță. Cele peste 6 hectare din cadrul Lagoo Snagov pot găzdui seri de cinema, concerte în aer liber și evenimente care respectă distanțarea socială.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here