Sursa foto: https://pixabay.com/photos/woman-teacher-model-board-5462074/

Grădinița privată în Ploiești dezvoltă abilitățile fiecărui copil prin învățare și joc distractiv, oferind o atmosferă prietenoasă și un mediu sigur. La grădinița privată în Ploiești fiecare copil este tratat cu bunătate și căldură, iar cadrele didactice se ocupă de sănătatea copiilor folosind un sistem modern de ionizare. Aici se acordă o atenție deosebită personalității copilului. Educatorii descoperă cu drag și susțin eforturile de învățare și creativitate a fiecărui copil. Se organizează diverse cursuri de dezvoltare săptămânale, ceea ce le permite copiilor să-și modeleze personalitatea din copilărie.

Personal competent

Grădinița privată în Ploiești Seva este mândră de echipa sa de profesioniști care utilizează cele mai moderne programe de dezvoltare. Ai încredere în profesorii experimentați, educatori, lingviști, coregrafi etc., în medicul pediatru de încredere și logoped. Înscrierile la grădiniță se fac în fiecare lună, adică în decembrie și lunile din anul următor.

Spații igienizate și purificate

Covoare curate, pat moale călcat, jucării noi și profesori zâmbitori – aceasta înseamnă grădinița privată în Ploiești, Seva. Toate acestea creează o atmosferă de căldură și confort în grădinița privată. Grădinița privată Seva Ploiești este ca o mare familie, în care un copil crește fericit.

Citește și: De ce este diferit sistemul de educație finlandez?

Trecând prin sălile de învățare interactive și băile cu mici chiuvete, chiar și tu vei simți atmosfera copilăriei. Suprafețele acestei grădinițe private sunt împodobite cu fotografii ale elevilor fericiți și capodopere ale artei copiilor: desene, animație cu nisip, frunze etc.

Este important ca părinții și copiii să aibă încredere în grădinița privată Seva din Ploiești. Sunt asigurate curățenia și siguranța până în cele mai mici detalii. Dezinfectanții de calitate, ventilația regulată și curățarea sunt garanţii ale sănătății și educației confortabile a copiilor. Teritoriul și sediile acestei instituții de învățământ privat sunt controlate de un paznic, iar sistemul de trecere funcționează efectiv. Clima și căldură oferită de educatori, oferă oportunități pentru viitorul de succes al copiilor.

Copiii merg la grădinița privată cu bucurie

Părinții sunt uneori surprinși de câte lucruri interesante spun copiii acasă despre procesul educațional. Uneori copiii nici măcar nu știu că au studiat la grădiniță. Profesorilor moderni li se oferă toate oportunitățile și resursele pentru creativitate, ceea ce face ca învățarea să fie confortabilă și ușoară pentru copiii de la 2 ani.

Personalul nu numai că își adoră munca, dar se ocupă și de grădiniță și copii, ca și cum ar fi propria lor familie. Profesorii de limbi străine din grădinița privată în Ploiești sunt un adevărat dar, deoarece nu sunt doar absolvenți, ci și vorbitori nativi. Ei sunt profesioniști care știu cum să lucreze cu copiii și cum să devină interesați să învețe. Totul se face jucându-se. Educația într-o grădiniță privată este diluată cu evenimente interesante, concerte, târguri, spectacole de teatru, în care fiecare copil își dezvăluie talentele, iar părinții sunt mândri de realizările miracolului lor.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here