Daca sunteti in cautarea unui mod eficient si rentabil de a va incalzi casa, atunci gazul este alegerea perfecta. Este un combustibil extrem de eficient, ceea ce inseamna ca se pierde foarte putin si va puteti astepta la un randament bun la fiecare unitate de energie pe care o utilizati. De asemenea, gazul este canalizat direct in casa dvs., este mult mai convenabil decat combustibilii care au nevoie de un rezervor de stocare.

Incalzirea centrala pe gaz este o alegere eficienta din punct de vedere al costurilor in comparatie cu cea electrica. Instalati  centrale termice pe gaz cu condensare si veti vedea imediat cum pretul facturilor va incepe sa scada considerabil. Cu o eficienta de 90% si mai mare, veti obtine un profit excelent asupra investitiei dvs. energetice.

Sistemele de incalzire cu gaze centrale folosesc gaz natural pentru incalzirea caselor. De aceea, majoritatea persoanelor prefera cu tarie sa folosesca gazul natural, spre deosebire de un sistem normal de incalzire centrala, deoarece este confortabil, convenabil, de incredere si mai eficient. Caldura care provine din gazul natural se simte mult mai calda decat caldura emisa dintr-o centrala termica electrica. Aerul din sistemele de aer este de aproximativ 120 pana la 140 de grade fahrenheit. Aerul dintr-un sistem central electric este de aproximativ 85-95 grade fahrenheit. Aerul este capabil sa incalzeasca o camera, dar este mai mic decat temperatura medie a omului de 98,6 grade fahrenheit.

Cel mai frecvent tip de sistem de incalzire cu gaz este sistemul de aer fortat. Acest sistem foloseste un arzator de gaze naturale pentru a incalzi aerul. Sistemul special functioneaza aducand aer rece in sistem, care este apoi mutat la un schimbator de caldura care incalzeste aerul. Aerul este apoi impins de un suflant sau un ventilator prin sistemul de conducte de acasa.

Cand vine vorba despre ce tip de centrala termica pe gaze sa alegeti aveti 2 variante. Daca spatiul este restrans si doriti sa scapati de rezervorul de apa calda, atunci merita sa luati in considerare un boiler combi care ofera apa calda la cerere. De asemenea, sunt rapide si usor de instalat si au mai putine piese mobile, astfel incat sunt mai usor de intretinut. Cu toate acestea, debitul de apa poate fi mai lent decat in mod normal, mai ales atunci cand functioneaza mai mult de un robinet la un moment dat, dar sunt o solutie inteligenta si care economiseste energie pentru locuinta mai mica.

Un boiler conventional poate fi potrivit daca aveti mai mult de o baie intr-o casa mai mare. Se poate incadra un incalzitor electric de imersie atunci cand se monteaza rezervorul, astfel incat sa va bucurati intotdeauna de apa calda, chiar daca exista o problema cu centrala. Optand pentru un boiler cu condensare, veti avea parte de  toate beneficiile de economisire a energiei la incalzirea centrala pe gaz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here