Gazer este o marcă de televizoare relativ tânără, dar care s-a remarcat cu ușurință prin raportul calitate/ preț deosebit de atractiv oferit utilizatorilor. Din a doua jumătate a anului trecut, televizoarele Gazer sunt prezente și pe piața din România, oferind caracteristici deosebite, imagini superbe și dotări de top – toate la un preț competitiv.

TV49-US2G este un televizor plasat în zona superioară a gamei Gazer, dar într-un segment de preț mediu raportat la piață. În esență, echipamentul aduce o experiență deosebită în utilizare, nepărăsind însă zona de buget caracteristică publicului larg. Prevăzut cu un ecran cu diagonala de 49”, adoptă un design curat, modern, cu ramă îngustă și profil subțire. Smart TV-ul este echipat cu două picioare laterale de susținere, central, însă modelul poate fi fixat și pe perete, prin sistem VESA, oferind în acest fel flexibilitatea necesară în montare.

Conectivitatea este, la rândul ei, suficient de bogată pentru a permite utilizatorului să conecteze simultan mai multe dispozitive la televizor. Astfel, sunt prezente 3 porturi HDMI, 1 conector D-Sub, 1 intrare audio, ieșire audio optică pentru sisteme audio High End, ieșire audio pe 3.5mm pentru căști, conectori Component și Composite, 2 porturi USB (dintre care unul este USB 3.0), interfață LAN, Wi-Fi și Bluetooth. De asemenea, televizorul poate fi folosit pentru toate standardele actuale de transmisie TV: DVB-T2/DVB-S2/DVB-C. Iar pentru control, a fost adăugat un joystick în partea inferioară. Telecomanda standard cu care este livrat televizorul are un număr redus de butoane, dar s-a dovedit adecvată pentru interfața grafică deosebit de intuitivă creată de Gazer. În plus, interfața Bluetooth permite utilizarea smartphone-ului pe post de telecomandă, fiind posibil și controlul prin gesturi. Iar afișarea conținutului de pe dispozitive mobile este posibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, datorită suportului AirPlay și Mirror Link.

În ziua de astăzi, tot mai mulți utilizatori de televizoare nu se mai mulțumesc cu recepția TV și doresc un dispozitiv pe care să îl poată folosi pentru redarea de conținut din diferite surse. Și Gazer a mizat pe acest trend când a creat TV49-US2G – un model prevăzut cu procesor quad-core, 2GB memorie RAM și 16GB capacitate de stocare. Iar pe lângă echiparea hardware, un alt atu îl reprezintă sistemul de operare utilizat – Google Android – prin care utilizatorul are la dispoziție o bibliotecă extrem de vastă de aplicații. Prin interfața Bluetooth, până la conectarea unui gamepad pentru control în jocurile din Google Play și transformarea televizorului într-o adevărată consolă de gaming nu este decât un pas. Interfața grafică este foarte ușor de folosit și reprezintă una dintre cele mai reușite soluții de centru multimedia pentru acasă.

Performanțele bune ale platformei hardware și versatilitatea excelentă furnizată de sistemul de operare Android sunt însoțite de o calitate audio-vizuală pe măsură. Ecranul IPS UHD folosit de Gazer TV49-US2G se remarcă mai presus de toate prin fidelitatea culorilor redate și prin unghiurile de vizibilitate excelente. Luminozitatea maximă este suficientă chiar și pentru cele mai luminoase încăperi și, mai important de atât, este omogenă, iar punctul de negru este suficient de întunecat pentru obținerea unui nivel de contrast ridicat, necesar pentru redarea unor imagini cât mai vii, mai realiste. În plus, suportul HDR permite redarea corectă a detaliilor din cadrele cu iluminat complex, iar având în vedere toate caracteristicile, Gazer TV49-US2G oferă un raport calitate/ preț foarte bun.

Televizorele Gazer sunt disponibile pe piața locală prin intermediul partenerilor autorizați ELKO Romania.

 

Despre Gazer Limited

Compania Gazer a fost înființată în anul 2004, iar în 2009 a început să producă echipamente electronice pentru piața auto, precum camere de bord, camere de parcare, oglinzi cu ecrane integrate, ecrane autonome sau sisteme video și multimedia. Din anul 2014, Gazer produce și dispozitive electronice portabile, iar în 2017 a pătruns pe piața soluțiilor de inteligență artificială, integrând algoritmi bazați pe rețele neurale direct în echipamentele destinate autovehiculelor. Compania are sediul în Londra, Regatul Unit, iar în prezent comercializează produse în peste 20 țări, astfel că mai mult de un milion de utilizatori folosesc deja produse de calitate britanică, cu tradiție. Mai multe detalii aflați de la link: https://www.gazer.com/ro/.

Iar pentru a fi la curent cu noutățile și detalii despre Gazer în România urmăriți pagina de Facebook: https://www.facebook.com/gazer.romania/

 

*Nume ce aparțin altor branduri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here