Cristiana Fernbach s-a alăturat echipei de management în calitate de Partener coordonator al biroului pentru Tehnologie, IP și Protecția datelor.

 

KPMG Legal România, o firmă membră a KPMG Global Legal Services (GLS) Network, și Fernbach & Partners, casă de avocatură dedicată dreptului tehnologiei, canalelor media digitale, IP și protecției datelor, au decis să își unească resursele printr-o mutare strategică de creare a unui lider in Dreptul tehnologiei în România.

 

„Ca parte a strategiei noastre de extindere globală, căutăm în mod constant cei mai talentați și promițători avocați, care au dovedit excelență profesională, implicare în dezvoltarea firmei și aptitudini manageriale. În mai puțin de un an de când a înființat propria casă de avocatură, Cristiana a desfășurat o activitate impresionantă și a reușit să creeze o afacere cu renume internațional în cea mai dinamică și mai puțin exploatată arie a profesiei noastre”, a spus Laura Toncescu, Partener KPMG, Head of KPMG Legal.  „Cunoștințele sale specializate și reputația internațională sunt aspecte valoroase pentru orice echipă juridică. Suntem încântați că a decis să se alăture echipei noastre și să ducă această practică la următorul nivel.”

 

Cristiana Fernbach adăugă: „Tehnologia este globală. Oportunitățile de business, provocările legale, sinergiile revoluționare se realizează la nivel global pentru clienții noștri și acesta este piața pe care trebuie să ne poziționăm ca și consultanți juridici. În ultimul an, am construit o firmă puternică, reprezentativă pe piața românească, într-una dintre cele mai dinamice și de impact industrii. 30% din business-ul nostru implică antreprenori entuziaști care vizează alte jurisdicții europene. Alăturarea la rețeaua globală KPMG Legal este un pas firesc în dezvoltarea noastră. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu această echipă tânără, dinamică și entuziastă de avocați, pentru a poziționa practica Dreptului tehnologiei la cel mai înalt nivel din regiune.”

 

Fernbach & Partners s-a poziționat drept consultantul juridic 4.0, oferind soluții adaptate fiecărui proiect în funcție de nevoile de afaceri ale clientului și având în vedere particularitățile industriei sale. În portofoliul casei sunt incluse proiecte importante în domeniul fintech, analizei AML și KYC, tehnologiei blockchain, precum și în domeniul implementării reglementărilor GDPR, având clienți din industria Financiar – Bancară, Publicitară, IT şi servicii  din București și alte orașe mari din țară. Mai mult, casa de avocatură are deja conexiuni profunde cu ecosistemul de firme start-up, oferind consultanță specializată pentru aspecte legale și surse finanțare.

 

“Ne bucurăm că Fernbach și Partenerii ni se alătură, mai ales având în vedere dezvoltarea rapidă a ecosistemului de firme start-up, dar și a industriei tehnologiei. Cristiana Fernbach are deja o reputație solidă în aceste zone de servicii legale. Acest nou parteneriat se integrează în strategia celor mai recente inițiative ale KPMG în România, precum dezvoltarea serviciilor de Consultanță pentru transformare digitală și programul KPMG Startup Grow Pad, care se concentrează pe susținerea și dezvoltarea firmelor de tehnologie locale și regionale”, a afirmat René Schöb, Head of Tax & Legal, KPMG în România.

 

Timp de 16 ani, Cristana Fernbach a activat în cadrul unor societăți de avocatură din Germania și România, unde a coordonat departamentul IP & Technology în biroul local al unei firme germane de avocatură, precum și în calitate de Partener și coordonator al practicii Tehnologie – Media – Telecom din cadrul unei societăți locale de avocatură.

 

Portofoliul ei internațional de clienți include proiecte de anvergură în industria regională de IT și Telecom; Cristiana a oferit consultanță juridică în domeniul protecției datelor cu caracter personal, al proprietății intelectuale și mărcilor comerciale, al dezvoltării și licențierii produselor software, precum și cu privire la implementarea platformelor de comerț electronic. Ea a coordonat unele dintre cele mai importante proiecte de implementare GDPR din Romania, oferind consultanță juridică  liderilor de piață din industria Financiar – Bancară, precum și unor companii de top din industria Farmaceutică și Publicitară.

 

Cristiana a fost mentor al echipei care a câștigat premiul Special Product Focus la prima ediție a Global Legal Hackathon, în 2018.

 

KPMG Legal poziționează încrederea, profesionalismul și excelența juridică în topul priorităților. Unul dintre principalele beneficii aduse clienților noștri vizează capacitatea noastră de a lucra în echipe integrate cu specialiști din domeniul financiar, fiscal, IT sau din alte domenii. Abordarea noastră multidisciplinară și abilitatea noastră de a colabora cu experți din afara rețelei KPMG ne permit să realizăm proiecte la un nivel ridicat și mult mai eficient, precum și să anticipăm și să adresăm problemele legale și de business chiar înainte de a deveni priorități pentru clienții noștri.

 

Despre KPMG

 

KPMG este o rețea internațională de firme membre care furnizează servicii de Audit, Consultanță fiscală și Consultanță în afaceri în 153 de țări, având 207.000 de profesioniști în toată lumea. Firmele membre independente din rețeaua KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative („KPMG International”), o entitate elvețiană. Fiecare firmă membră a rețelei KPMG reprezintă o entitate distinctă și separată din punct de vedere juridic.

 

În România și Moldova, KPMG are 6 birouri localizate în București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here