Beautiful woman with amazing curly long hair

 

A fi model videochat, pentru unii necunoscatori, inseamna ca fetele se dezbraca, isi arata nurii pe camera in fata unor potentiali clienti care urmeaza sa le ceara anumite lucruri pentru propria lor satisfactie.

 

Altii confunda meseria de model videochat cu cea de prostituata, ceea ce este mult mai grav.

Din cauza acestei mentalitati total gresite a romanilor, modelele videochat prefera sa pastreze discretia si anonimatul in fata membrilor familiei si a prietenilor.

 

De fapt, meseria de model videochat este cat se poate de legala, sigura, sincera, nu implica favoruri sexuale oferite clientilor in realitate si fetele nu sunt atinse de nimeni in timpul programului. Modelele agentiei White Agency sunt foarte avantajate atat din punctul de vedere al castigurilor, cat si din punctul de vedere al conditiilor de lucru, al discretiei si al confidentialitatii.

 

 

Ce face, mai exact, un model videochat?

Modelul videochat este acea fata frumoasa si inteligenta, care stie sa capteze atentia clientilor cu frumusetea fizica, dar si cu felul de a intretine o conversatie, care se asaza in fata camerei timp de cateva ore si indeplineste mai multe roluri, de la cel de prietena si de amanta virtuala, pana la rolul de psiholog. Experienta este deopotriva placuta, dar si foarte solicitanta pentru modelele videochat care aleg o cariera in acest domeniu tocmai pentru castigurile promise.

 

Totodata, modelele videochat sunt instruite de personal calificat in vederea adoptarii unei tinute cat mai provocatoare pentru potentialii clienti, in vederea alegerii unor piese vestimentare sexi si in vederea aranjarii parului si crearii unui machiaj adecvat.

 

Numai ca, de multe ori, modelele au surpriza ca, in privat, clientii sa aiba nevoie de o mangaiere virtuala, sa caute o fata frumoasa careia sa i se confeseze si care sa ii indrume pe drumul cel bun in ceea ce priveste relatia lor.

 

 

Motivele pentru care fetele aleg meseria de model videochat

Desi nicio fetita nu se gandeste la varsta de 7-8 ani sa devina model videochat, ci, mai degraba, invatatoare, doctorita sau politista, viata are surprizele ei, iar aceasta metoda mult mai facila si mai placuta de a castiga bani atrage din ce in ce mai multe fete frumoase, atat tinere, cat si mai putin tinere, mamici singure cu copii in ingrijire, adolescente care au nevoie de bani ca sa poata urma o facultate, tinere care vor sa strabata lumea in lung si-n lat.

 

A fi model videochat nu este, intr-adevar, o meserie pe care fetele o pot practica pana la pensie, insa cert este ca e un punct de plecare pentru orice domnisoara sau doamna care are nevoie de bani pentru a urca pe o treapta mai sus in domeniul profesional.

 

Viata de model videochat este foarte frumoasa, bine organizata, fetele dispun de toate conditiile necesare pentru a se simti si a arata bine. In timp, fetele isi fac clienti fideli, cu care discuta lucruri mai intime, dar au si clienti ocazionali, care cauta o fata frumoasa care sa se dezbrace in fata lor si sa faca ceea ce acestia le cer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here