Linia de gătit 900 este destinată în special bucătăriilor care produc un număr mare de meniuri, precum sunt cele din spitale, școli și hoteluri mari.

 

Ce este linia de gătit 900?

 

Este un ansamblu compus din felurite piese modulare, fabricate din materiale durabile de cea mai buna calitate. O linie de gătit 900 poate conține componente electrice, dar și elemente care funcționează cu gaz (friteuze, echipamente pentru gătit paste, cazane de fierbere directă sau indirectă și multe altele).

 

Noua generație de echipamente ale liniei de gătit 900 este una dintre cele mai puternice de pe piața echipamentelor gastronomice actuale. Modulele au un design foarte atent proiectat, sunt componente performante de cel mai înalt nivel, robuste și ușor de curățat.

 

Gândite anume pentru a ușura munca de zi cu zi a bucătarilor profesioniști, liniile de gătit 900 sunt ideale pentru bucătăriile de dimensiuni mari.

 

Proiectarea bucătăriilor profesionale este o activitate complexă, deoarece necesită combinarea a numeroase abilități atât în ceea ce privește configurația bucătăriei, ascultarea nevoilor clienților și cunoașterea modului de combinare a celor mai potrivite echipamente.

 

Apelează cu deplină încredere la consultanții TC Romania Crown Cool pentru ca rezultatul amenajării unității tale cu dotările potrivite să fie un izvor de satisfacție în cel mai înalt grad.

 

 

Avantajele achiziționării unei linii de gătit 900

 

Este vorba de o nouă generație de dotări horeca viabile și solide, capabile să fie utilizate intensiv într-o bucătărie profesionistă. Echipamentele de gătit la diverse niveluri de temperatură sunt extrem de bune deoarece distribuie uniform căldura la vasele culinare utilizate.

 

Componentele rămân perfect stabile după asamblare datorită proiectantului care le-a gândit a fi foarte sigure în funcționare.

 

Robustețea se poate observa chiar și la blaturile ce sunt construite dintr-o singură bucată, au muchii curbate, rotunjite, pentru a fi sigure în exploatare, a se elimina accidentele și a se facilita cât mai mult posibil curățarea lor.

 

Oțelul inox de cea mai buna calitate, polizarea automată, asigură modulele durabilitatea maximă și ridică la un alt standard linia de gătit 900.

 

Noua generație de echipamente profesionale de acest tip se conformează foarte strict directivelor CE, precum și standardelor internaționale în materie de echipamente horeca.

 

Cuplarea modulelor se realizează printr-o îmbinare perfectă. Acest lucru are drept consecință alinierea impecabilă a diverselor tipuri de echipamente și un aspect estetic deosebit. La nevoie, fiecare dintre aceste elemente componente este detașabil și se pretează la o spălare și igienizare facilă.

 

Noua linie 900 oferă o gamă largă de posibilități de montare prin atașarea modulelor standard după dorință. Echipamentele horeca se pot configura după dorință și necesități, fie pe lângă un perete, fie ca o insulă, în centrul sau chiar într-o anumită latură a bucătăriei profesionale.

 

În conformitate cu standardele europene în materie, această linie de gătit 900 se poate adapta la nevoile celor mai exigente bucătării de restaurant, tuturor cerințelor actuale ale profesioniștilor din domeniu, fiind ușor de utilizat, confortabile. Linia gastronomică 900 este o promisiune pentru rezultate excelente. Pentru că preparatele deosebite nu se pot obține decât cu ajutorul unor echipamente speciale.

 

Funcționând cu o economie substanțială de combustibil, această linie include numeroase componente. Grupul de module necesare în bucătăria ta profesională poate fi achiziționat în întregime fie de la bun început, fie parțial, urmând ca mai târziu, în funcție de bugetul de care unitatea horeca respectivă dispune.

 

Având o mulțime de componente de înaltă tehnologie dintre care se poate alege, o astfel de linie de gătit profesională va satisfacem nevoile unei bucătării de top în cel mai înalt grad. Modulele se asamblează fericit, combinând robustețea, performanța, ergonomia, calitățile estetice și ușurința de curățare pentru a aduce gătitul orizontal la o nouă dimensiune. Dar există și module ale liniei 900 care se pot așeza vertical, nu uitați asta!

 

Intră acum pe siteul www.tcromania.com  și alege de acolo echipamentele necesare unității tale care oferă servicii de alimentație publică unui număr mare de consumatori. Vei putea, inclusiv cu ajutorul consultanților firmei TC Romania Crown Cool, să alegi exact ceea acele elemente modulare specifice ți se potrivesc cel mai bine la acest moment și în viitorul apropiat pentru ca business-ul tău în materie de catering să fie unul cu adevărat competitiv.

 

Alege echipamente horeca de la branduri cu reputație pe plan european, deoarece așa vei putea fi sigur că vei obține rezultate de cea mai înaltă calitate, sigur, ușor, economisind energie, timp și bani!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here