AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România), împreună cu ICMCI (The International Council of Management Consulting Institutes), a organizat în perioada 11-12 aprilie 2019 evenimentul internațional CMC-Global – European Hub Meeting.

Evenimentul a avut loc la hotel Novotel din București și s-a bucurat de o importantă participare internațională, cu reprezentanți ai asociațiilor profesionale membre ale ICMCI  din Europa dar și din alte zone.

Subiectele discutate în cadrul celor 2 zile de conferință au făcut referire la problemele, provocările și viitorul profesiei de consultant în management. Discuțiile au inclus teme de mare interes ale profesiei, cum ar fi standardul ISO 20700, dezvoltat cu implicarea directă a ICMCI sau ”Consulting Readiness Index – CRI”, metodă dezvoltată pentru evaluarea gradului de maturitate și potențialul piețelor naționale de consultanță, dar și un schimb extrem de util de bune practici între asociațiile profesionale participante.

Dorim pe această cale să le mulțumim tuturor celor care au participat la acest eveniment și sperăm ca astfel de evenimente de promovare a standardelor înalte în prestarea serviciilor de consultanță în management, de networking, de promovare a eticii și profesionalismului, de schimb de experiență și de know how să nu fie singulare pe piața din România. Considerăm că astfel de evenimente au rolul de educa piața, de a semnala derapaje, de a identifica probleme și de a propune soluții viabile de rezolvare a acestora.

 

Despre noi:

ICMCI, Consiliul Internațional al Institutelor de Consultanță în Management, www.cmc-global.org, asociație internațională ce reprezintă din 1987 corpul profesional al consultanților în management de pretutindeni. Rolul său este acela de a promova standardele profesionale și etice în consultanță, de a crește gradul de acceptare și de respect față de profesie și practicanții acesteia, pe plan regional și internațional, iîn scopul constituirii acesteia ca vector de dezvoltare socială și economică.

AMCOR, Asociația Consultanților în Management din România, www.amcor.ro, reprezintă de la înființarea sa, din 1990, piața de consultanță în management din România. AMCOR este membră pe plan internațional a FEACO (Federația Europeană a Asociațiilor de Consultanță în Management) și a ICMCI (Consiliul Internațional al Institutelor de Consultanță în Management), iar pe plan național este membră a UPLR (Uniunea Profesiilor Liberale din România). Misiunea AMCOR este de a aduce valoare adăugată membrilor săi prin promovarea unui climat de profesionalism şi etică pe piaţa de consultanţă în management din România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here