Sebeș,26 iulie, 2022–Natalia Gelshtein-Kishsh,executivcu vastă experiență în managementul companiilor din domeniul FMCG și cu un palmares de succes în diverse piețe din Europa Centrală,a fost desemnată noul CEO al Alpin57Lux, companieromâneascăaxată pe producția și distribuția de înghețată, parte din grupul internațional Food Union. Alpin57Lux a fost fondată în 1994 și are în prezent peste 500 de angajați, produce peste 100 sortimente sub 10 branduri, cele mai cunoscute fiind înghețata premium la preț accesibil Transalpina, brandul tradiționalde înghețată Fulg de Nea, înghețata fără zahăr adăugat Suplette și brandul de înghețatăpentru copii, Tedi.

 

„Suntem încântați să anunțăm că Natalia Gelshtein-Kishsh, o profesionistă desăvârșită, cu peste 15 ani de experiență ca director general în două mari companii internaționale din FMCG, s-a alăturat Food Union Group și va conduce afacerile din România. Ea va fi responsabilă de implementarea următoarei etape din strategia de dezvoltare a grupului în România, alături de alți manageri din cadrul Food Union Group. Această dezvoltare se axează peînțelegereaîn profunzime a nevoilor consumatorilor, pe utilizarea tehnologiilor comerciale și a instrumentelor de marketing digital pentru a permite interacțiunea mărcilor noastre cu publicul țintă, peîmbunătățirea portofoliului de produse șiobținerea de rezultate și mai bune în materie de vânzări. Suntem bucuroși să lucrăm împreună și să le susținem pe Natalia și echipa noastră din România”, spune Arturs Čirjevskis, CEO al Food Union Group în Europa.

Natalia Gelshtein-Kishsh a lucrat în ultimii15 anipentru Danone unde și-a dezvoltat cariera profesională și a avut responsabilități diverse, pe diferite piețe, începând ca Director de vânzări în Cehia, Ucraina și Rusia. Ulterior Natalia a preluat un rol regional, fiind numită Market Director pentru România, Bulgaria și Țările Adriatice,în aprilie 2017. Nataliaa mai lucrat timp de 3 ani pentru Danone în Rusia, ca Director Modern Trade & On-Premise. Prima sa funcție de conducere a fost în cadrul Coca-Cola din Rusia, începând ca Brand Manager în 1998 și apoi ca National Key Account Manager între 2000 și 2003.

„Sunt onorată să mă alătur echipei din România, precum și echipei internaționale a Food Union Group. Este o provocare pentru mineși o oportunitate fantastică pentru noi toți, să dezvoltămîn continuarecalitățile echipei locale și devotamentul acesteia față de afacere. Avem în susținere tradiția unei companii de familie, bunele practicideja existente în Food Union, poziția de lider pe piața de înghețată în țările baltice și toate experiențele noastre cumulate la nivel de grup, alături de oportunitățile de pe piața din România”,spune Natalia Gelshtein-Kishsh, noul CEO al Alpin57Lux.

DESPRE ALPIN57LUX

Alpin57Lux este una dintre cele mai mari companii de înghețată din România. Înființată de Ioan Istrate ca afacere de familie, în 1994, compania a fost preluată de Food Union în 2016. Cu zeci de ani de experiență și creștere continuă bazată pe inovație, Alpin57Lux este unul dintre jucătorii de top în industria înghețatei, produselor de patiserie și în segmentul de legume congelate. Alpin57Lux are peste 500 de angajați și produce peste 100 de sortimente de produse, sub 10 branduri, printre care cele mai populare sunt sortimentele de înghețată premium Transalpina, Fulg de Nea – cornet negru care a a câștigat titlul „Produsul Anului pentru inovație în categoria înghețată” în 2021, mărcile de înghețată legendare Polar și Sandwich, înghețata fără zahăr adăugat, cu număr redus de calorii, Suplette și mărci de înghețată pentru copii precum Tedi (marca licențiată, deținută de Maspex Group Poland).

Din 2001, Alpin57Lux produce și distribuieo gamă variată de produse de patiserie și brutărie, care împreună cu legumele congelate cumulează aproximativ 20% din vânzările totale ale lui Alpin57Lux. Alpin57Lux își desfășoară activitatea în fabrica din Sebeș, județul Alba. Fabrica este situată pe o platformă industrială nouă, care dispune de spații de producție și depozitare de ultimă generație certificate prin IFS Food version 7, ISO 22 000:2018 și BSCI – The Business Social Compliance Initiative.

 

DESPRE FOOD UNION

Food Union este un jucător important în industria de bunuri de larg consum, dezvoltând mărci locale și oferind produse delicioase în Europa, China și Asia Pacific.Food Union este în prezent principalul producător de înghețată din Țările Baltice și Danemarca, iar grupul deține o poziție puternică de piață în Norvegia și România. Food Union este susținut de compania de investiții Meridian Capital Limited din Hong Kong și una dintre cele mai mari firme de capital privat din Asia, PAG.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here