• Clienții Vodafone vor beneficia de o experiență îmbunătățită de vizionare datorită rezoluției HD atunci când urmăresc divertisment de calitate

 

 

București, 3 august 2020 – Din luna august, clienții Vodafone se pot bucura de show-uri de comedie la cea mai bună calitate, deoarece Comedy Central HD este disponibil în grila digitală.

 

În fiecare zi, oamenii au oportunitatea de a descoperi programe de comedie de cea mai bună calitate, care îi vor face să râdă, de la momente de stand-up, la show-uri TV premiate la nivel internațional.

 

De exemplu, utilizatorii Vodafone sunt invitați să se bucure de serialul „Friends” de luni până vineri la 17:30. Serialul american este o producție foarte populară, având peste 200 de nominalizări și 77 de premii câștigate, printre care și un Glob de Aur. Totodată, de luni până vineri, oamenii sunt invitați să urmărească „Fresh Prince from Bel-Air” de la ora 20. Imediat după, serialul animat „Rick & Morty” va fi difuzat de la ora 00:30.

 

Comedy Central HD este disponibil în toate pachetele digitale, iar utilizatorii îl pot găsi în grila digitală pe poziția 154.

 

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, având ca obectiv menținerea unei societăți conectate și construirea unui viitor digital pentru toți.

Vodafone își concentrează activitatea pe două platforme regionale majore și distincte în Europa și Africa. Vodafone Group are operațiuni mobile și fixe în 22 de țări și 48 de rețele mobile partenere. La 30 iunie 2020, Vodafone Group avea peste 300 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, peste 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi peste 22 milioane de clienţi ai serviciilor TV.

Conectăm lumea pentru un viitor mai bun. Suntem optimiști cu privire la modul în care tehnologia și conectivitatea pot contribui pentru viitor și îmbunătăți viețile oamenilor. Prin activitatea noastră, ne propunem să construim o societate digitală care să susțină progresul socio-economic, incluzivă și care să nu fie în detrimentul planetei. De aceea, ne-am angajat să îmbunătățim viețile a peste un miliard de oameni și să reducem la jumătate impactul nostru asupra mediului până în 2025.

Pentru mai multe informații, accesați: www.vodafone.com.

Comedy Central este televiziunea deținută și operată de ViacomCBS, una dintre companiile lider de conținut premium din lume. Brandurile Comedy sunt urmărite în mai mult de 150 de țări prin intermediul a 30 de canale TV operate local, ajungând în peste 300 de milioane de case. Comedy Central a devenit sinonim cu umorul pentru generații întregi, la nivel local și global. Televiziunea difuzează seriale premiate, precum și producții locale unice: spectacole și seriale de stand-up comedy. Comedy Central difuzează seriale faimoase precum: South Park, Family Guy, The Big Bang Theory sau Modern Family. www.comedycentral.com.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here